بررسی نقش معلم در جامعه

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مطالعات خانواده و مدرسه
  • کد COI اختصاصی: FSCH02_988
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 517
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید امین صدوری

مدیر آموزگار

سحر ابن عباس

آموزگار ابتدایی

علی نوری

کارشناسی رشته الهیات

رویا ابن عباس

فوق دیپلم تربیت بدنی،آموزگار ابتدایی

چکیده

معلمان مهمترین اعضای جامعه ما هستند. آنها به اهداف کودکان می رسند، آنها را برای موفقیت به عنوانشهروندان دنیای ما آماده می کنند و انگیزه خوبی برای انجام کارهای خوب و موفقیت در زندگی را در آنها القا میکنند. کودکان امروز رهبران فردا هستند و معلمان آن نقطه حساسی هستند که کودک را برای آینده خود آماده میکند. به کودکان آنچه را که در سنین پایین آموزش داده می شوند در طول بقیه عمر حمل می کنند. آنها از آنچهآموخته اند برای نفوذ در جامعه استفاده خواهند کرد .همه می دانند که کودکان امروزی به رهبران فردا تبدیلخواهند شد، و معلمان در قابل نفوذ ترین سال های خود به آموزش کودکان دسترسی دارند – چه در آموزش پیشدبستانی، آموزش فوق برنامه، ورزش و چه کالس های سنتی. معلمان این توانایی را دارند که رهبران آینده را بهبهترین وجه برای جامعه برای ایجاد نسل های مثبت و الهام بخش آینده و بنابراین طراحی جامعه، چه در مقیاسمحلی و جهانی، شکل دهند. همان طوری که ذکر کردم معلمین عزیز ما با دو جبهه متضادی در درون اجتماعروبرو اند. از یک طرف نیروهای سنتی که با افکار طالبانی شان، در صدد حفظ و بقای منافع گروهی شان است و اینگروه خود را وارث سنتها، ساختارها، باورهای قبیلوی و ارزش بومی و ماندگار جامعه میدانند و هرگونه تغییرات واصالحات را در فرهنگ سنتی نوع بدبختی تلقی میکنند.از طرف دیگر پدیدهای جهانی شدن فرهنگ لجامگسیختهای غربی میباشند که هردو این ها نسل جوان مارا نشانه رفته اند، معلمین عزیزما، بایک چنینپرادوکسیکالی روبرو هستند. در یک چنین شرایط حساس و بحرانی که جامعه ما با آن روبرو است از لحاظ جامعهشناختی و روانشناختی، جامعه ما در حال گذر از سنت به مدرنیته می باشد که این خود پیچیده و خیلی نگرانکننده می باشد و در ضمن دل مشغوالن مسایل اجتماعی را با تفکر و اندیشه وا داشته و در صدد راه حال های کهبه فراخور فرهنگ و سنت اجتماعی جامعه ما باشند، برآمده اند. جامعه ای که نسل جوانش، کامال با فرهنگ بومی وملی اش نه تنها بیگانه بلکه در تضاد با آن قرارگرفته است

کلیدواژه ها

جامعه، منافع، معلم، رهبر، روانشناختی، فرهنگ.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.