تجزیه و تحلیل کارایی مقایسهای پایگاه های داده MySQL و MongoDB

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین همایش بین المللی مهندسی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات ایران
  • کد COI اختصاصی: ICTBC07_043
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 55
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احسان نریمانی

دکترای کامپیوتر نرم افزار، دانشگاه نجف آباد، اصفهان، ایران

فریده لطفی

دکترای کامپیوتر نرم افزار، دانشگاه نجف آباد، اصفهان، ایران

امید رحمتی

کارشناسی کامپیوتر نرم افزار، مرکز آموزش عالی پلدختر، لرستان، ایران

چکیده

در دنیای امروزی که اطلاعات به عنوان یکی از مهمترین داراییهای سازمانها و برنامه های نرم افزاری مدرن شناخته میشوند، پایگاه های داده به عنوان ستون اساسی این ساختارها شناخته میشوند. این ابزارهای حیاتی توانایی مدیریت و بازیابی موثر اطلاعات را فراهم میکنند که برای عملکرد بدون مشکل سازمانها و برنامه های نرم افزاری ضروری است.انتخاب یک سیستم پایگاهداده مناسب در دستیابی به عملکرد و مقیاس پذیری بهینه، لازم می باشد.در این مقاله، ما با استفاده از یک سناریوی واقعی مدیریت فروشگاه، یک ارزیابی جامع از دو سیستم پایگاهداده برجسته، یعنی MySQL و MongoDB، انجام میدهیم. هدف اصلی این مقاله ارزیابی عملکرد این دو سیستم در عملیات درج و جستجو است که با ارائه نکات مهمی در مورد قدرتها و محدودیتهای هر یک از این پایگاه های داده به ما در تصمیم گیری ها کمک می کند .ما تلاش میکنیم تا با نتایج این ارزیابی، تصمیمگیریهای بهتری برای انتخاب پایگاهداده ها در پروژه ها و سازمانهای مختلف را تسهیل کنیم. این پژوهش به عنوان یک راهنمای جامع برای مقایسه و انتخاب بین MySQL و MongoDB به عنوان دو سیستم پایگاه داده اصلی در سناریوهای مختلف برنامه های نرم افزاری و سازمانها میپردازد.در این مقاله به ساختار، عملکرد، و ویژگیهای مختلف هر یک از این پایگاه های داده پرداخته و تفاوتها و مزایا را برای انتخاب درست در هر موقعیت مورد بررسی قرار داده ایم.

کلیدواژه ها

پایگاه داده، MySQL، MongoDB، عملکرد، مقایسه، سیستم مدیریت داده، سناریو واقعی، جستجو، درج، مقیاس پذیری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.