هوش مصنوعی و آینده امنیت سایبری

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین همایش بین المللی مهندسی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات ایران
  • کد COI اختصاصی: ICTBC07_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 110
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میثم برارزاده گودرزی

دانشجوی دکتری گروه علم اطلاعات، واحد بابل .دانشگاه آزاد اسلامی. بابل.ایران

سیدعلی اصغر رضوی

دکتری گروه علم اطلاعات، واحد بابل .دانشگاه آزاد اسلامی. بابل.ایران

چکیده

عصر دیجیتال فرصت های اقتصادی و اجتماعی فراوانی را با خود به همراه دارد و هر چقدر بر عظمت این دنیای دیجیتال افزوده شود از آن سو بر خطرات سایبری و آسیب پذیری ها از طریق مهاجمان سوء استفاده کننده نیز افزوده خواهد شد. به همین سبب انجام اقدامات امنیتی، افزایش سطح آگاهی و ایجاد آمادگی و انعطاف در برابر این حملات امری بدیهی خواهد بود. پیچیدگی و پیشرفت شبکه ها خطراتی با خود به همراه دارد؛ بالاخص از نظر امنیت سایبری، به همین علت اتکای فزاینده به فناوری اطلاعات شبکه ای باعث افزایش سطح حملات سایبری شده است چون حملات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی را میتوان همراه با فناوریهای مرسوم مورد استفاده قرار داد و آسیبهای تصاعدی در سازمانها ایجاد کرد. هدف این مقاله مطالعه استفاده و ارائه بینش به جامعه پژوهشی برای توسعه دفاع سایبری در برابر تهدیدات احتمالی آینده خواهد بود.

کلیدواژه ها

هوش مصنوعی، امنیت، فضای سایبری، امنیت شبکه، امنیت سایبری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.