شناسایی بیماری پارکینسون با استفاده از روشهای داده کاوی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین همایش بین المللی مهندسی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات ایران
  • کد COI اختصاصی: ICTBC07_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 94
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی کریمی

دانشجو ارشد مهندسی نرم افزار کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد

جعفر پرتابیان

استاد گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد

محمد نعیمی

استاد گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد

چکیده

بیماری پارکینسون یک اختلال عصبی مزمن و پیشرونده است که اصولا بر تعادل حرکتی انسان تاثیر میگذارد. این بیماری اغلب با نشانه های اختلال در حرکت، لرزش، استفاده ضعیف از عضلات، و مشکلات کنترل حرکتی همراه است. هدف این مقاله، استفاده از تکنیکهای داده کاوی برای تشخیص و پیشبینی این بیماری در زمینه نرم افزارهای پزشکی و پشتیبانی از تصمیمگیری پزشکان است.در این مقاله، از داده های جمعآوری شده از بیماران پارکینسون استفاده شده است. این داده ها شامل اطلاعات جسمی و روانی بیماران، اعتبارسنجیها و اندازه گیریهای مرتبط با بیماری می باشند. از طریق تحلیل و پردازش این داده ها با استفاده از ابزارهای داده کاوی مختلف مانند Rapid MinerوWeka ، الگوها و ویژگیهای مهمی که به تشخیص بیماری پارکینسون کمک میکنند، شناسایی شدهاند.نتایج این مقاله نشان میدهد که از تحلیل داده های بیماران با استفاده از روشهای داده کاوی میتوان به طور موثری بیماری پارکینسون را تشخیص داد. این روشها به پزشکان و متخصصان کمک میکنند تا بیشترین ارزش از داده های موجود را برای تشخیص و مدیریت بهتر بیماری پارکینسون در نرم افزارهای پزشکی بهره برند.این مقاله به عنوان یک منبع ارزشمند که روشهای موجود در داده کاوی را به جهت تشخیص بیماری پارکینسون با استفاده از علم داده کاوی مورد بررسی قرار داده و به پژوهشهای آتی در این زمینه کمک میکند.

کلیدواژه ها

داده کاوی، پارکینسون، پیش بینی بیماری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.