راه های افزایش مهارت اجتماعی و عزت نفس دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی معلمان برتر و مدارس پیشرو در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: PJLCO01_691
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 56
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مصطفی ندری

کارشناسی مترجمی زبان

احد فتاپور

کارشناسی آموزش زبان انگلیسی

عبدالرضا حجتی

کارشناسی روابط عمومی

چکیده

در این مقاله که از نوع کتابخانه ای می باشد به راه های افزایش مهارت اجتماعی و عزت نفس دانش آموزان پرداخته شده است. یکی از ویژگی های مهم و اساسی در آموزش و پرورش توجه به زندگی اجتماعی افراد است و هدف اصلی آن آماده ساختن دانش آموزان برای مفید بودن و منشا اثرشدن در جامعه است و معلم اولین هنر پیشه در صحنه آموزش است. این مقاله با هدف بررسی نقش معلم در رشد اجتماعی دانش آموزان انجام شده است .گردآوری اطلاعات از روش کتابخانه ای می باشد. این پژوهش نشان می دهد:رشد اجتماعی فرآیندی است که از طریق آن فرد، آگاهی ها، ارزش ها، برقراری روابط اجتماعی و مهارت های اجتماعی را کسب می کند و این امور او را قادر می سازندکه با جامعه هماهنگ و همگون گردد و به طور درست و سنجیده رفتارکند. بنابراین سازگاری با محیط اجتماعی یکی از معیارهای اندازه گیری رشداجتماعی به شمارمی آید. آموزش و پرورش و معلمان به عنوان اصلی ترین رکن در آموزش و پرورش و حتی می توان گفت به عنوان اصلی ترین رکن در جامعه نقش اساسی در پرورش اجتماعی دانش آموزان دارند. عزت نفس قوی در دانش آموزان تاثیر قابل توجهی بر رشد و پیشرفت تحصیلی آنان دارد. زیرا آن ها با اعتماد به نفس بیشتر، بهترین خود را در محیط تحصیلی نشان می دهند، به راحتی با استرس و فشار مدرسه مقابله می کنند و بهبود در عملکرد تحصیلی خود را تجربه می کنند. همچنین، دانش آموزان با عزت نفس قوی تمایل بیشتری به انگیزش داخلی دارند و به عنوان افراد مستقل، به خوبی برای رسیدن به اهداف خود تلاش می کنند. اما آموزش عزت نفس به دانش آموزان از چه طریقی صورت می پذیرد؟ در این مقاله، به بررسی راهکار ها و اثرات آموزش عزت نفس و مهارت اجتماعی به دانش آموزان پرداخته ایم.

کلیدواژه ها

مهارت اجتماعی، عزت نفس، دانش آموزان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.