چگونه توانستم مهارت روخوانی قرآن را در دانش آموزم تقویت کنم؟

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی معلمان برتر و مدارس پیشرو در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: PJLCO01_513
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 51
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید محمد موسوی

لیسانس آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان اصفهان

چکیده

تقویت روخوانی قرآن از اهمیت بالایی برخوردار است. دانش آموزان تاثیر زیادی را از خانواده و معلمان خود می گیرند. تاثیرگذاری این دو نهاد به قدری عمیق است که پایدارتر از آموزه های وجودی هر فرد دیگری در ذهن و ناخودآگاه کودک ثبت می شود.علاوه بر این، والدین می توانند تاثیر کلام و رفتار معلم را در روند آموزش کودک خود تثبیت یا آن را پاک کنند. از سوی دیگر آموزش قرآن به جهت ماهیت خاصی که دارد، با روح و جان متعلم آمیخته می شود.بنابراین قرار است به نوعی به دانش آموزان آموزش داده شود که قرآن را برای آنان محبوب تر سازد. انجام این اقدام پژوهی، از ابعاد گوناگون دارای اهمیت و ضرورت بسیار بوده است زیرا از یک سو، علاوه بر ایجاد علاقه مندی در دانش آموزان پایه چهارم به درس قرآن میزان فعالیت و مهارت آنان در روخوانی، روان خوانی، قرائت و حفظ آیات، پیام ها و داستانهای قرآنی را افزایش میداد و از دیگر سو، موفقیت دانش آموزان در یادگیری دیگر دروس قرائت فارسی، جمله نویسی ، املا و غیره) را نیز امکان پذیر می سازد.

کلیدواژه ها

خواندن، تقویت روخوانی، دانش آموزان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.