بررسی سبک های مختلف مدیریت کلاس درس و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی معلمان برتر و مدارس پیشرو در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: PJLCO01_366
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 67
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن جهان تیغ

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان

ناصر شهرکی

کارشناسی مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

چکیده

روش پژوهش به صورت کتابخانه ای و استفاده از منابع نظری و تئوری درباره سبک های مختلف مدیریت کلاس و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان بوده است. جامعه آماری در رابطه با تحقیق و پژوهش از آنها عبارت بود از کلیه اساتید و دانشجویان شهرستان که در رشته علوم تربیتی در حال تدریس و تحصیل می باشند و ۱۰۰ نفر از این جامعه به شیوه نمونه گیری تصادفی انتخاب شدند. داده ها پس از گرد آوری تنظیم و تجزیه و تحلیل داده ها از طریق روش کوواریانس صورت گرفت. مسئله سبک های مختلف مدیریت کلاس موضوعی است که در رابطه با آن پژوهش های زیادی نگارش می شود. همچنین در رابطه با مسئله پیشرفت تحصیلی دانش آموزان و بررسی روابط و تاثیرات آنها بر روی هم نیز جای بسی تامل است. پژوهش گران در رشته علوم تربیتی همواره بررسی های علمی و پژوهشی خود را در این رابطه در معرض مخاطبین این رشته قرار داده اند. در مقاله حاضر نیز تلاش شده است که این موضوع بیشتر و دقیق تر بسط داده شود. یافته های تحقیق نشان می دهد که فاکتور های مورد بحث ارتباط عمیق و غیر قابل اجتنابی با هم دارند و رابطه معنا داری بین داده های پژوهش وجود دارد. با توجه به نتایج به دست آمده می توان گفت نظرات پژوهشگران رشته علوم تربیتی پیرامون مقوله های ارائه شده در این رابطه کاملا صحیح و مبتنی بر واقعیت است. از این رو پیشنهاد می شود مباحث سبک های مختلف مدیریت کلاس و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در مراکز آموزش عالی و تحصیلات تکمیلی مطرح گردد. و نتایج تحقیقات به صورت پروپوزال های نظری ارائه گردد.

کلیدواژه ها

سبک های مختلف مدیریت کلاس، پیشرفت تحصیلی دانش آموزان، علوم تربیتی، پژوهش

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.