بررسی تاثیر آموزش الکترونیکی بر میزان یادگیری دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی معلمان برتر و مدارس پیشرو در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: PJLCO01_326
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 29
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اکرم عباسی

آموزگار ابتدایی آموزش و پرورش شهرستان پلدشت

مریم عباسی

آموزگار ابتدایی آموزش و پرورش شهرستان پلدشت

سکینه داستار

آموزگار ابتدایی آموزش و پرورش شهرستان پلدشت

زهرا سلیمانی

آموزگار ابتدایی آموزش و پرورش شهرستان پلدشت

فاطمه عباسی

آموزگار ابتدایی آموزش و پرورش شهرستان پلدشت

شهلا عبدالهی

آموزگار ابتدایی آموزش و پرورش شهرستان چایپاره

چکیده

شیوع کرونا سبب شد تا در بسیاری از کشورها به آموزش مجازی (الکترونیکی) به عنوان یک ضرورت توجه شود. در کشور ما نیز اهمیت استفاده و توسعه از این نوع آموزش از مواردی است که باید بیشتر به آن پرداخت. در این مقاله قصد داریم به نقش و تاثیر آموزش مجازی، غیرحضوری و آنلاین بر یادگیری دانش آموزان و دانشجویان بپردازیم. یادگیری تا سال ها پیش تنها محدود به حضور فیزیکی در کلاس های مختلف بود. این نوع از آموزش محدودیت های زیادی از جمله عدم دسترسی یکسان تمامی افراد به دوره ها و آموزش های مختلف، صرف وقت و هزینه زیاد، عدم توانایی استفاده کارمندان و افراد شاغل و غیره بود. اما چند سالی است که با توسعه اینترنت و استفاده از آن، آموزش مجازی در کنار آموزش به سبک سنتی قرار گرفته است. این نوع آموزش بسیاری از محدودیت های آموزش سنتی را نداشته و مزایا و ویژگی های خاص خود را دارد. در کنار عدم محدودیت زمانی و مکانی، صرفه جویی در زمان و هزینه، ایجاد شرایط آموزشی و امکانات یکسان و توانایی استفاده افراد شاغل، آموزش مجازی بر یادگیری موثر نیز تاثیر می گذارد. هدف از پژوهش حاضر، پاسخ به این سوال مهم بوده است: ” استفاده از رسانه های آموزشی و فضای مجازی چه نقشی در یادگیری مطالب درسی توسط دانش آموزان دارد؟ میزان استفاده دانش آموزان از رسانه های فضای مجازی چقدر است؟” نتایجی که از این تحقیق به دست می آیند به خوبی می توانند راهگشای معلمان و دست اندرکاران امر آموزش و پرورش باشند؛ چرا که این تحقیق بیان می کند دانش آموزان تا چه میزان به استفاده از فضای مجازی علاقه مند هستند.

کلیدواژه ها

آموزش مجازی، یادگیری، دانش آموزان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.