تحلیل روش های فعال سازی یادگیری در دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی معلمان برتر و مدارس پیشرو در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: PJLCO01_063
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 58
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نرجس جوینده

کارشناسی ارشد کامپیوتر نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین

ساینا جلالیان کفاش

کارشناسی ارشد مشاوره خانواده دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز

فاطمه نریمانی

کارشناسی ارشد مشاوره خانواده دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز

بهنام جعفری زوردجانی

کارشناسی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر کرد

چکیده

روش تدریس مجموعه ای از روش ها و راهبردها است که برای انتقال دانش و یادگیری بهینه دانش آموزان به کار می رود. اهمیت آن برای ایجاد محیط آموزشی موثر، تسهیل فرآیند یادگیری و ارتقای تفکر و تفکر انتقادی دانش آموزان بسیار حائز اهمیت است. هدف از انجام این تحقیق بررسی تحلیل روش های فعال سازی یادگیری در دانش آموزان بود. این مطالعه به روش کتابخانه ای و از نوع طرح های مروری است؛ که در تیترهای فرعی به بررسی تحلیل روش های فعال سازی یادگیری در دانش آموزان می پردازد. در نتیجه می توان این گونه بیان کرد که در عصر دیجیتال، یادگیری دانش آموزان نیز تحت تاثیر تغییراتی قرار گرفته است. به جای روش های سنتی یادگیری تکراری و حفظ مطالب، تمرکز بیشتری بر یادگیری فعال و تعاملی قرار گرفته است. این شامل فعالیت هایی مانند گفتگوها و تبادل نظرها، پروژه های گروهی، حل مسئله های واقعی و استفاده از روش های یادگیری مبتنی بر مشارکت است. این تغییر در رویکرد یادگیری منجر به افزایش تعامل و مشارکت دانش آموزان، بهبود درک و فهم مطالب و ارتقاء مهارت های عملی شده است. روش های فعال سازی یادگیری در دانش آموزان به شیوه ها و تکنیک هایی اشاره دارد که در فرایند آموزش و یادگیری، دانش آموزان را به صورت فعال و مشارکتی درگیر می کند. این روش ها باعث افزایش تعامل و فعالیت دانش آموزان در فرایند یادگیری می شوند و موجب تقویت مهارت های تفکر، تفکر انتقادی، حل مسئله و همکاری می گردند.

کلیدواژه ها

فعال سازی، یادگیری، حل مسئله، یادگیری پروژه.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.