بخشش در روابط زوجین
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در حقوق و روانشناسی
- کد COI اختصاصی: PHCONF07_243
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 530
نویسندگان
کارشناسی ارشد مشاوره خانواده، دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی
استادیار گروه مشاوره، دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی
چکیده
هر رابطه ای میتواند با چالشها و فراز و نشیبهای فراوانی روبرو شود و رابطه زوجین نیز از این قاعده مستثنا نیست . گاهی این فراز و نشیبها با آسیبها، دلخوریها و رنجشهایی همراه است که زندگی زوجین را تحت تاثیر قرار داده و درصورتیکه ترمیم و اصلاحی صورت نگیرد میتواند آنقدر شدت بگیرد که موجب فروپاشی زندگی زناشویی شود. یکی از مواردی که به کاهش رنجشها و دلخوریها کمک میکند بخشش است . بخشش انواع مختلف دارد که از بین آنها بخشودگی اصیل باعث بهبود روابط زوجین میشود و انواع دیگر نظیر بخشودگی ناپخته و عجولانه ، بخشودگی با اکراه، بخشودگی مشروط، بخشودگی کاذب، بخشودگی زیرکانه و بخشودگی بی وقفه و تکرار شونده، بهبود رابطه زوجین را تضمین نمیکند. با توجه به تاثیر بخشش در سلامت روانی افراد و خانوادهها، در سالهای اخیر مداخلات بخشش به جزء جدایی ناپذیر بسیاری از مداخلات درمانی خانواده ها تبدیل شده و مدلهای مشاورهای گوناگون آن را مورد توجه قرار دادهاند که از بین آنها میتوان به مدل هرمی ورتینگتون و مدل فرایندی آنرایت اشاره کرد. نتایج تحقیق حاضر نشان داد چنانچه زوجین از بخشش اصیل در روابط خود بهرهمند شوند، میتوانند با آرامش خاطر بیشتری مراحل زندگی زناشویی خود را طی کرده و بنیان خانواده از استحکام بیشتری برخوردار خواهد بود.کلیدواژه ها
بخشش، زوجین، خانوادهمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مبانی فقهی حقوقی ماده ۳۰ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ و نگاهی به رویه قضایی در این خصوص
- تحلیل حقوقی و فقهی تاثیر ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ بر حقوق کودکان
- مفهوم و چهارچوب حقوقی حق فسخ در قراردادهای کار بر اساس قانون کار و رویه دیوان عدالت اداری
- نقش دفاتر اسناد رسمی و مشاورین املاک در اجرای قانون الزام
- بررسی تطبیقی کنوانسیون راجع به قانون حاکم بر مسئولیت ناشی از کالا با قوانین حمایت از حقوق مصرف کنندگان ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.