اخلاق حرفه ای وکالت و رابطه آن با حقوق عامه

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در حقوق و روانشناسی
  • کد COI اختصاصی: PHCONF07_157
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 78
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بنیامین طاهری

دانشجو کارشناسی ارشد، گروه حقوق بین الملل، دانشکده حقوق، دانشگاه قم، قم، ایران

محمدمهدی سلیمان زاده

دانشجو کارشناسی ارشد، گروه جزا و جرم شناسی، دپارتمان حقوق، دانشگاه مفید، قم، ایران

چکیده

موضوع تحقیق : پژوهش پیش رو تحت عنوان اخلاق حرفه ای وکالت و رابطه آن با حقوق عامه میباشد.اهداف : هدف از تحقیق حاضر ، بررسی تحقیقات پژوهشی است که تا کنون در حوزه اخلاق حرفه ای وکالت و رابطه آن با حقوق عامه انجام شده است .تحلیل این مطالعات منفرد و پراکنده می تواند به منظور ترکیب و یکپارچه سازی اطلاعات و داده های آن جهت استفاده پژوهشی و تحقیقاتی راه گشا باشد. همچنین این پژوهش میتواند برای پژوهش های آینده در این حوزه راهنما باشد.روش تحقیق : شیوه ما در تالیف و گردآوری این پژوهش مطالعه تحلیلی توصیفی است و با استفاده از کتب ، اسناد، مقالات و اسناد حقوق مربوط اخلاق حرفه ای وکالت و رابطه آن با حقوق عامه که در استفاده از منابع ابتدا مطالب مربوطه به دقت مورد بررسی و مطالعه واقع و آن چه قابل استفاده و انعکاس در این زمینه بوده فیش برداری و سپس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و در نهایت ارائه می شود.نتایج تحقیق :. در هر شغل و حرفه ای، انجام کار به صورت صحیح و با کیفیت ، یک ضرورت است و این امکان وجود دارد که صاحب شغل و حرفه با عدول از دستورات و ارزش های اخلاقی ، کار و فعالیت خود را به نحو ناصحیح و متقلبانه انجام دهد. با این وجود، چنین خطری در همه مشاغل یکسان نیست ، بلکه در برخی از مشاغل ، امکان تقلب و سوء استفاده کمتر است و در مقابل در برخی دیگر چنین امکانی در حد وسیع و گسترده وجود دارد. برخی از مشاغل حقوقی از نظر امکان انحراف و آسیب های اخلاقی از مشاغل پر خطر هستند، یکی از این مشاغل را میتوان حرفه وکالت نام برد، در حرفه وکالت خطر انحراف اخلاقی و شغلی جدی است . زیرا گاه کسب درآمد بیش تر مستلزم تخطی از برخی دستورات اخلاقی و عدم رعایت آنها است و در مقابل مراعات همه جنبه های اخلاقی چه بسا سبب شود کسب درآمد های گزاف در زمان کوتاه فراهم نشود.

کلیدواژه ها

حقوق شهروندی، وکالت ، اخلاق حرفه ای، حقوق ملت ، سیستم قضائی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.