پیش بینی وضعیت اقتصاد ایران در سال ۱۳۹۹

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پژوهشکده امور اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: null
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 126
دانلود فایل این طرح

نویسندگان

چکیده

< p> یکی از چالشهای اصلی سیاستگذاران اقتصادی به منظور اتخاذ تصمیمهای خود، حصول تصویری از< br /> وضعیت آتی اقتصاد میباشد. این موضوع در شرایط وجود تلاطمهای اقتصادی بیش از پیش مورد توجه< br /> قرار میگیرد.< br /> اقتصاد ایران سال ۱۳۹۹ را در شرایطی آغاز کرد که همزمانی ادامه تحریمهای اقتصادی آمریکا و< br /> شیوع ویروس کرونا موجب گردید که وضعیت اقتصادی سختتر از سال ۱۳۹۸ به نظر برسد. به بیان دیگر< br /> شیوع ویروس کرونا و اثرات منفی آن بر بخش عرضه و تقاضای اقتصاد و تشدید اثرات آن بواسطه وجود< br /> تحریمهای اقتصادی به نظر میرسد نیاز به اتخاذ راهکارهای ویژه دارد. زیرا شیوع این بیماری از یک سو با< br /> اثرگذاری بر میزان فعالیت نیروی کار و میزان تجارت کالاهای واسطهای و سرمایهای موجب تکانه منفی به< br /> طرف عرضه اقتصاد خواهد شد و از سوی دیگر در طرف تقاضا نیز بخشهای مختلف اقتصاد از جمله< br /> صنایع غذایی، گردشگری و ... با کاهش تقاضا مواجه شدهاند که پیامد این دو در کنار یکدیگر موجب< br /> کاهش رشد اقتصادی خواهد شد. همچنین با توجه به لزوم اتخاذ سیاستهای مالی و پولی انبساطی و حتی< br /> تجاری با نگاه حمایت از فعالیتهای آسیبدیده، اتخاذ سیاستهای مناسب جهت تامین منابع لازم و< br /> همچنین جلوگیری از اثرات تورمی احتمالی آنها ضروری میباشد.< /p>

کلیدواژه ها

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.