بررسی تاثیر مدیریت در صنعت ساخت وارزیابی آن در پروژه ها

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی عمران، معماری و شهر سازی
  • کد COI اختصاصی: RCEAUD09_224
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 33
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الیاس حاج نوروزی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی ومدیریت ساخت ، دانشگاه پیام نور مرکز بین الملل کیش ، ایران

نرگس مقدسی

استادیار ، گروه مهندسی عمران ، دانشگاه پیام نور، صندوق پستی ۳۶۹۷-۱۹۳۹۵ ، تهران ، ایران

چکیده

در سال های اخیر شاهد رشد روز افزون فن آوری و پیشرفتهای سریع و همه جانبه در صنعت ساخت و ساز هستیم. این پیشرفت ها هر چند منجر به بهره وری و رشد و شکوفایی اقتصادی میشود ولی باعث ایجاد دغدغه ها و چالشهای جدیدی در زمینه های مختلف از جمله سلامت، ایمنی و محیط زیست خواهد شد. واضح است که رشد روزافزون فن آوری سبب تعریف بیشتر و گسترده تر پروژه های مختلف در صنعت ساخت و ساز میگردد و به تبع آن استفاده از نیروی انسانی و مصالح و ابزار آلات بیشتر میشود. این مسئله موجب ایجاد اثرات نامطلوب روی سلامت ایمنی و محیط زیست انسان میشود از این رو توجه به مدیریت سیستماتیک HSE در صنعت ساخت و ساز ضروری به نظر میرسد. همچنین توجه به این نکته ضروری است که کاهش حوادث ناشی از کار به دلیل منافع آن برای ذینفعان پروژه بسیار مورد توجه است به نحوی که معمولا در پروژه ها برنامه هایی که منجر به کاهش حوادث میشوند برای مدیران پروژه بسیار جذب کننده هستند. اینجاست که مدیریت HSE در پروژه های ساخت و ساز به عنوان یک حوزه تعیین کننده و کلیدی وارد عمل می شود و با تلفیق با مدیریت ریسک پروژه از هزینه ها و پیامدهای ناخوشایند جانی و مالی پروژه میکاهد در این مقاله نقش سیستم مدیریت HSE در رسیدن به توسعه پایدار تاثیر آموزش مدیران پروژه بر کاهش حوادث راهکارهایی جهت ارتقای ایمنی یک مدل جهت توسعه سیستم مدیریت HSE و اثر بخشی برنامه های ایمنی جهت کاهش حوادث ناشی از کار به صورت مروری مورد بررسی قرار می گیرد.

کلیدواژه ها

کلمات کلیدی: مدیریت HSE _حوادث ناشی از کار_ مدیریت پروژه _توسعه پایدار _پروژه های ساخت و ساز سلامت_ ایمنی و محیط زیست(HSE)

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.