بررسی رابطه اعتیاد به اینترنت با اضطراب اجتماعی و افسردگی در دانشجویان مقطع کارشناسی رشته روانشناسی دانشگاه یادگار امام

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره، آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: HEPCONF04_051
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 583
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یاسین نجف زادگان

کارشناس روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی دانشگاه ازاد اسلامی واحد تهران غرب دکتری روانشناسی دانشگاه ازاد اسلامی واحد کرج

مائده محمودی

دانشجوی کارشناسی روانشناسی دانشگاه ازاد اسلامی یادگار امام خمینی (ره)

چکیده

هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه اعتیاد به اینترنت با اضطراب اجتماعی و افسردگی در دانشجویان دانشگاه یادگار امام خمینی واحد شهرری می باشد پژوهش حاضر ، پژوهشی توصیفی از نوع همبستگی و از لحاظ هدف کاربردی می باشد. جامعه آماری این پژوهش کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی، دانشگاه یادگار امام، مجتمع روانشناسی می باشد .که حدود ۶۰ نفر از دانشجویان به عنوان شرکت کننده بصورت در دسترس انتخاب شدند و همچنین جهت جمع آوری داده ها از مقیاس های زیر استفاده شده است.تست اعتیاد به اینترنت یانگ, تست اضطراب اجتماعی کانور و تست افسردگی بک می باشد .نتایج نشان داد که بین اعتیاد به اینترنت و هر یک از متغیرهای افسردگی و اضطراب اجتماعی رابطه مثبت معناداری وجود دارد (P< ۰.۰۰۱)یافته های این پژوهش نشان داد که مجموعه افسردگی و اضطراب اجتماعی می توانند پیش بینی کننده اعتیاد به اینترنت باشند.

کلیدواژه ها

اعتیاد به اینترنت ،اضطراب اجتماعی، افسردگی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.