بررسی مشکلات تعاونی های زنان: فراترکیب مقالات علمی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی ظرفیت ها و محدودیت های توانمند سازی زنان روستایی
  • کد COI اختصاصی: GRPCONF05_031
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 52
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین فیض آبادی

گروه علوم اجتماعی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران

علی اکبر مجدی

گروه علوم اجتماعی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران

غلام رضا حسنی درمیان

گروه علوم اجتماعی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران

هادی وکیلی

گروه تاریخ، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران

چکیده

تعاونی های زنان در ایران همواره در توسعه محلی و منطقه ای از اهمیت ویژه ای برخوردا ر بوده اند. با وجود تشکیلشرکت های تعاونی زنان با موضوعات مختلف در سطح کشور، تعاونی های مذکور با مشکلات متعددی مواجه هستند. بررسیمشکلات تعاونی های زنان در راستای حل مشکلات آنان و ارائه پیشنهادات عملی و کاربردی موثر خواهد بود. هدف تحقیقحاضر جمع بندی مشکلات تعاونی های زنان در ایران است. برای انجام این مطالعه روش فراترکیب مورد استفاده قرار گرفت. دراین مطالعه کلیه مقالات مرتبط با مشکلات تعاونی های زنان در ایران که تا سال ۱۴۰۲ یا سال ۲۰۲۳ به زبان انگلیسی و فارسیدر پایگاه های اطلاعاتی معتبر علمی منتشر شده بودند مورد بررسی قرار گرفت. در نهایت ۹ مقاله شامل ۳ مقاله به زبان انگلیسیو ۶ مقاله به زبان فارسی انتخاب گردید. نتایج تحقیق نشان داد عمده مشکلات شناسایی شده در تحقیقات مربوط به مشکلاتمرتبط با همکاری و مشارکت اعضا، مشکلات مالی و اقتصادی تعاونی ها، و مشکلات مربوط به نیروی انسانی است. مشکلاتشناسایی شده در تحقیقات انجام شده در دو بعد قابل دسته بندی است. بخشی از مشکلات مربوط به مشکلات ذاتی و ماهیتیتعاونی هاست. با توجه به تفاوت ذاتی که بین تعاونی ها و سایر شرکت های تجاری وجود دارد این دسته از مشکلات فقط مبتلابهتعاونی ها از جمله تعاونی های زنان است. دسته ای دیگر از مشکلات تعاونی های زنان، مشکلات عمومی و بیرونی تعاونی ها است.این مشکلات مختص تعاونی های زنان نیست و کم و بیش سایر تشکل ها، شرکت ها و فعالان اقتصادی با این مشکلات مواجهمی باشند

کلیدواژه ها

تعاون، زنان، فراترکیب، مشکلات

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.