مروری برکاربرد پژوهش عملیاتی در بازار مالی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی علوم سیاسی، مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MANAGEMENTCONF02_031
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 56
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نوید اسودی

دانشجوی کارشناسی ارشد, مدیریت مالی,دانشگاه آزاد اسلامی زنجان,

علی شادمان

دانشجوی کارشناسی ارشد, مدیریت مالی,دانشگاه آزاد اسلامی زنجان,

مهدی حسن ابادی

دانشجوی کاردانی, حسابداری,دانشگاه آزاد اسلامی زنجان,

چکیده

این تحقیق به بررسی کاربرد پژوهش عملیاتی در بازارهای مالی می پردازد. بازار مالی جایی است که اوراقبهادار مالی با هزینه مالی کم معامله و مبادله می شوند. پژوهش عملیاتی به استفاده از تکنیک های علمی وریاضی برای تصمیم گیری و حل مسائل می پردازد. این تحقیق مسائل اصلی در بازارهای مالی را مثل تعیینریسک سهام و انحرافات جریان نقدینگی به طور جزئی مستند کرده و نحوه استفاده از پژوهش عملیاتی برایحل آنها را توضیح می دهد. تکنیک های پژوهش عملیاتی می توانند به تدوین استراتژی های معامله ای کمککنند که منجر به کاهش خطر و افزایش سود شود. یادگیری ماشین می تواند تحلیل های پیچیده و بزرگ راانجام دهد که انسان ها برای پیاده سازی آن ها با مشکل مواجه هستند، بیشترین بخش از این تحلیل ها شاملتحلیل داده های گذشته، شناسایی الگوها، درک روند بازار و پیش بینی رفتار آتی بازار می باشد

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.