مروری بر پیش بینی نقص نرم افزار در هوش مصنوعی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: بیستمین کنفرانس ملی مهندسی برق ،کامپیوتر و مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ECME20_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 73
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سبحان سقای پلکو

دانشجوی ارشد(کامپیوتر-نرم افزار), ورودی ۹۱, دانشگاه علوم و تحقیقات تهران

حمیدرضا فهمیده

دانشجوی دکتری(کامپیوتر-نرم افزار), ورودی ۹۹, دانشگاه علوم و تحقیقات تهران

چکیده

با ظهور کامپیوتر و گستره کاربرد آن در همه بخش های زندگی انسان، استفاده از نرم افزارهای کاربردی در زمینه های مختلف یک امر بدیهی و حیاتی است. در این راستا، مهندسان کامپیوتر و برنامه نویسان تلاش میکنند تا نرم افزار هایی پایدار با قابلیت اطمینان بالا به کاربران ارائه دهند. با گسترش تقاضا برای تولید نرم افزار و رشد چشمگیر صنعت تولید نرم افزار، کارشناسان این حوزه رقابت بسیار شدیدی را برای ارائه یک نرم افزار با کیفیت تجربه میکنند. کیفیت نرم افزار یکی از جنبه های ضروری یک نرم افزار است. با افزایش تقاضا و رقابت شدید در این حوزه، طراحی نرم افزار پیچیده تر می شود و این موضوع احتمال نقص نرم افزار را افزایش می دهد. مهندسین و کارشناسان تست نرم افزار کیفیت آن را با رفع عیوب موجود در کدها بهبود می بخشند. از این رو تجزیه و تحلیل عیوب بطور قابل توجهی کیفیت نرم افزار را بهبود می بخشد. پیچیدگی نرم افزار به هر میزان که بیشتر شود، منجر به تعداد بیشتری نقص می شود و بنابراین تشخیص دستی میتواند به یک فرآیند بسیار وقت گیر تبدیل شود. این موضوع به محققان انگیزه هایی برای توسعه روشهایی برای پیش بینی نقص نرم افزار داد. استفاده از هوش مصنوعی برای به حداقل رساندن هزینه و زمان در تست نرم افزار به یکی از موضوعات بسیار داغ و جذاب حوزه مهندسی نرم افزار بدل شده است. ما در این تحقیق به دنبال کارهای گذشته در این زمینه هستیم.

کلیدواژه ها

پیش بینی نقص نرم افزار, هوش مصنوعی, قابلیت اطمینان نرم افزار

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.