راهکارهای افزایش تحمل پذیری خطا در سیستم های بلادرنگ

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: بیستمین کنفرانس ملی مهندسی برق ،کامپیوتر و مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ECME20_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 70
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احسان زینل لنگرودی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه پیام نور، قم، ایران

سید حسن صادق زاده

استادیار، گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

مرتضی پیش بینی

استادیار، گروه فیزیک، دانشکده علوم پایه، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

چکیده

این مقاله به بررسی روش های مختلف تحمل خطا که در بسیاری از سیستم های توزیع شده زمان واقعی استفاده می شود، می پردازد. تمرکز اصلی بر روی انواع خطاهایی که در سیستم رخ می دهند، روش های تشخیص خطا و روش های بازیابی استفاده شده است. این خطاها می توانند با استفاده از روش های متعدد مورد تشخیص و بازیابی قرار گیرند. یک تشخیص دهنده مناسب می تواند از، از دست دادن ناشی از برخورد سیستم جلوگیری کند همچنین روش قابل اعتماد تحمل خطا می تواند از شکست سیستم جلوگیری کند. این مقاله نشان می دهد که چگونه این روش ها برای تشخیص و تحمل خطاها از انواع مختلفی از سیستم های توزیع شده زمان واقعی به کار گرفته می شوند. سیستم های تعبیه شده زمان واقعی نیاز به استفاده از تکنیک های تحمل خطا دارند تا با خطاهای زمان عمل، ساخت های سخت افزاری یا نرم افزاری، مقابله کنند که معمولا تحمل خطا با استفاده از تکرار و تنوع اعمال می شود.

کلیدواژه ها

سیستم های بلادرنگ، سیستم های زمان واقعی، تحمل پذیری خطا

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.