ارزیابی اثرات محیط زیستی گردشگری شهری مطالعه موردی : شهر ساری
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین همایش ملی حفاظت و برنامه ریزی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: NATURE01_042
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1727
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی توریسم ،دانشگاه آزاد اسلا
استادیار دانشگاه پیام نور، مرکزبابل
کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی توریسم،دانشگاه آزاد اسلامی واحد سا
چکیده
استان مازندران و شهر ساحلی ساری با داشتن آثار و جاذبه های تاریخی و طبیعی متنوع به ویژه دریا ، از لحاظ گردشگری همواره مورد توجه ویژه بوده است. رونق گردشگری در هر مکان جغرافیایی در کنار پیامدهای مثبت و منفی اقتصادی و اجتماعی ، اثراتزیست محیطی به همراه دارد که در صورت عدم برنامه ریزی صحیح ، باعث آسیبهای جبران ناپذیری به ویژه به محیطهای طبیعیمی گردد.بر این باور ، در تحقیق فراروی ، اثرات زیست محیطی گردشگری در شهر ساحلی ساری از نگاه ساکنین بررسی و راهکارهایی برای توسعه پایدار گردشگری ارائه می گردد؛ تا ضمن منافع حاصل از آن ، بتوان تاثیرات منفی زیست محیطی آن را به حداقل کاهشداد. این پژوهش از نوع پژوهش توصیفی تحلیلی بوده و جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه شهروندان شهر ساری در سال - 1391، که بر طبق فرمول کوکران تعداد 381 نفر به عنوان نمونه به طور تصادفی مورد پرسش قرار گرفتند. پس از جمع آوری اطلاعات میدانی از طریق ابزار پرسشنامه (طیف لیکرت) ، روابط بین متغیرهای پژوهش از طریق آماره های توصیفی(جدول فراوانی ، نمودار و...) و آماره استنباطی ( آزمون T تک نمونه ای ) در قالب نرم افزار spss مورد بررسی قرار گرفته استکلیدواژه ها
گردشگری، پیامدهای زیست محیطی، توسعه پایدار، گردشگری شهری، شهر ساریمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.