یادگیری اکتشافی در فرایند یادگیری
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی
- کد COI اختصاصی: ICOCS08_047
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 153
نویسندگان
دانشجوی ترم چهار کارشناسی آموزش ابتدائی دانشگاه آزاد واحد بجنورد،بجنورد،ایران
دانشجوی ترم چهار کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد واحد بجنورد . بجنورد. ایران
دانشجوی ترم چهار کارشناسی آموزش ابتدائی دانشگاه آزاد واحد بجنورد،بجنورد،ایران
دانشجوی ترم چهار کارشناسی آموزش ابتدائی دانشگاه آزاد واحد بجنورد،بجنورد،ایران
چکیده
یکی از عوامل مهم در پیشبرد هر جامعه تحول نظام آموزشی به سمت تربیت دانش آموزان متفکر و خلاق است. به همین جهت بسیاری از معلمان و مدارس در جهت تولید برنامه های درسی جدید تلاش میکنند و به دنبال اجرای روشهای متفاوت آموزش هستند. در روشهای سنتی یادگیری دانش آموزان به صورت منفعلانه است و مشارکتی در آموزش ندارند. روشهای یادگیری مختلفی برای جبران این کمبود در ابداع شدهاند که یک نمونه از آنها یادگیری اکتشافی است. در این مطلب اصول این روش، تفاوتهای آن با روش سنتی و اثرات آن را بررسی کردهایم.یادگیری اکتشافی چیست؟در این روش به جای اینکه همه مطالب به افراد دیکته شود، فعالیتهای مختلفی مانند درک شهودی، خیال پردازی، تفکر خلاق و انجام آزمایش عملی به دانشآموزان کمک میکنند تا با استفاده از تجربه کردن، دانش را بیاموزند. در این روش به جای اینکه دانشآموزان به دنبال یادگیری گفته ها و نوشته ها باشند، از طریق کنجکاوی، جستجوگری، طرح سوال و رسیدن به پاسخ به دنبال یادگیری فعالانه هستند. در واقع خود دانش آموز بیشترین نقش را در فرآیند یادگیری ایفا میکند. این روش برای اولین بار توسط روانشناسی به نام جروم برونز در دهه ۶۰ میلادی مطرح شد و نظریه یادگیری اکتشافی نام گرفت که یادگیری بر اساس کار عملی، محور اصلی آن بودکلیدواژه ها
آموزش-تدریس-اکتشافیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.