بررسی چگونگی عملکرد سیستم نجات اضطراری آسانسور ها و پله برقی ها

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: سومین سمینار سالیانه آموزشی- تخصصی آسانسور و پله برقی سراسری ایران
  • کد COI اختصاصی: ASANSOR03_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2214
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی فرامرز

کارشناسی رشته معماری (عضو باشگاه پژوهشگران جوان)

لادن عزیزی لرد

کارشناسی رشته معماری

چکیده

پله برقی بیشترین ظرفیت جابجایی عمودی را در بین دستگاه های مشابه نظیر آسانسور دارا می باشند. استفاده از این وسیله در اماکن عمومی متروها، پایانه های مسافری، فروشگاه ها و مرکز تجاری مزیت های رقابتی و ارزش افزوده بسیاری را به دنبال دارد. در مرکز تجاری می توان هدایت جمعیت به سمت طبقات بالاتر از همکف را در دو حال با پله برقی و بدون پله برقی به راحتی مقایسه نمود. بسیاری از طبقات بالایی مرکز تجاری در ایران به دلیل عدم وجود پله برقی با تردد بسیار کمتری مواجه هستند و به همان نسبت رونق کسب و کار در انها بسیار کمتر می باشد. امروزه حتی در فروشگاه های کوچک دو طبقه برای انتقال مشتریان به طبقه بالاتر از پله برقی استفاده می شود. هر چند قیمت اولیه پله برقی بالا به نظر می رسد، اما در مقایسه با منافع بسیار زیاد و طولانی مدت آن، به شدت اقتصادی است. آنچه در این مقاله آمده است؛ نگاهی گذرا به اصول اولیه ای است که طراحان باید در بدو امر طراحی و ا نتخاب پله برقی بدان توجه نمایند.

کلیدواژه ها

پله برقی، متروها، پایانه های مسافری، طراحی، مرکز تجاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.