بررسی اهمیت و ضرورت آموزش علوم تجربی در مقطع ابتدایی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس ملی حقوق، علوم اجتماعی و انسانی، روانشناسی و مشاوره
- کد COI اختصاصی: HSPC14_122
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3990
نویسندگان
۱_کارشناسی آموزش ابتدایی
۲_کارشناسی روانشناسی
۳_ کارشناسی آموزش ابتدایی
۴_کارشناسی آموزش ابتدایی
چکیده
امروزه آموختن علوم تجربی همچون سواد آموزی و حساب کردن، امری است ضروری و اساسی که با زندگی روزمره انسان در ارتباط است و با پیشرفت تکنولوژی ، اهمیت آن بیشتر شده است. انسان باید قادر باشد دائما خود را با تغییرات دنیای اطراف و سرعت انتقال اطلاعات هماهنگ و به روز کند.روش یافتن این اطلاعات به دو روش آزمایش نظرات و تفسیر آن ها صورت می گیرد.موضوع بحث ما در مورد روش های مفید یادگیری علوم تجربی در دوره ی ابتدایی است.فراگیری علوم تجربی در دوره ی ابتدایی از دو نظر اهمیت دارد: ۱- کودکان درمی یابند که عقایدی صحیح است که مستدل باشد. ۲- احتمال پذیرش نظریات غیر مستدل که با مفاهیم غیر علمی در تضاد است کم می شود. نتایج بررسی های متعدد نشان داده هر چه طول مدت زمانی که فرد عقیده ی غلطی را کسب کرده زیادتر باشد امکان تغییر آن مشکل تر است.مثلا هنگامی که دانش آموز دبستانی یادمی گیرد ((گرما و سرما در حجم مواد تغییر ایجاد می کنند.)) باید با آزمایش و مشاهده همراه باشد و زمانی که احتمالا یادگیری اشتباهی از قبل در ذهنش نقش بسته ، به سادگی نظریه ی ارائه شده توسط آموزگار را قبول کرده و انعطاف پذیر می شود و اشتباهات گذشته را می پذیرد که اصلاح نماید ولی تغییر عقیده ی بزرگسالان امری است مشکل و چه بسا غیر ممکن و این مانعی بزرگ در برابر آموزش در بزرگسالان است. نتیجه این که یادگیری علوم تجربی در دوره ی ابتدایی لازم و جنبه ی مثبت و ضروری است در تداوم یادگیری در مقاطع بالا. این بدان معناست که هدف اصلی ما در دوره ی ابتدایی آشنایی جزئی با مفاهیم علوم طبیعی است و لزومی در ارائه ی عمقی و کلی مطالب نیست. درس علوم تجربی درسی بسیار حیاتی و حائز اهمیت در مدارس(چه ابتدایی چه متوسطه) می باشد . در این مقاله فقط به گوشه ای از اهمیت ها و فواید این درس مهم و زیبا اشاره شده است.کلیدواژه ها
ابتدایی، علوم، علوم تجربی، ضرورت آموزش علوم تجربیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.