مسیحیت اصیل از دیدگاه کیرکگور
سال انتشار: 1402
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 123
فایل این مقاله در 34 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_MIKHU-4-8_011
تاریخ نمایه سازی: 30 بهمن 1402
چکیده مقاله:
هدف کیرکگور شناخت مسیحیت و عمل کردن بر اساس آن بود. او برای رسیدن به این هدف، ابتدا مسیحیت رسمی را رد میکند و سپس به شرح مسیحیت مورد قبول خود، یعنی مسیحیت اصیل، میپردازد. مسیحیت رسمی خود را در قالب مسیحیت دانشگاهی و مسیحیت کلیسایی نشان داده است. مسیحیت دانشگاهی، که فرد شاخص آن هگل است، از یک سو میکوشد تا آموزههای مسیحی را با براهین عقلی اثبات کند و مسیحیت را معقول سازد و از سوی دیگر در پی اثبات حقانیت مسیحیت با توسل به شواهد تاریخی است. مسیحیت کلیسایی از یک سو رویکرد جمعگرایانه به مسیحیت دارد و فرد مسیحی را قربانی میکند و از سوی دیگر مسیحیت را به نهادی اجتماعی تبدیل میکند و با فروکاستن آن به برخی شعائر و مناسک، دست به سادهسازی مسیحیت میزند. اما مسیحیت اصیل در راهی یکسره متفاوت گام برمیدارد و با کنار گذاشتن عقل، جمعگرایی و سادهسازی، به ایمان، فردانیت و رنج اهمیت میدهد و بر شورمندی تاکید میکند.
کلیدواژه ها:
Official Christianity ، Reason ، Collectivism ، Simplification ، Genuine Christianity ، Faith ، Individuality ، Suffering ، Passion ، مسیحیت رسمی ، عقل ، جمعگرایی ، سادهسازی ، مسیحیت اصیل ، ایمان ، فردانیت ، رنج ، شورمندی
نویسندگان
امیرعباس سولی خانی
Faculty of Persian Literature and Foreign Languages, Allameh Tabataba'i University
هدایت علوی تبار
Department of Philosophy, Faculty of Persian Literature and Foreign Languages, Allameh Tabataba'i University
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :