ارزیابی مقایسه ای و ارائه یک نوع شناسی از مدلهای نظری تولید درکلاس جهانی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین همایش ملی حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: NOORACCOUNTING01_194
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 960
نویسندگان
استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران- بابلسر، پردیس دانشگاه ماز
کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه مازندران- قائمشهر
چکیده
روند کنونی در جهان ثبات نسبی بازار کالاهای تولیدی در کشورها را از سوی رقبای خارجی دچار چالش کرده و رقابت را از عرصه محلی و منطقه ای به عرصه فراملی و جهانی توسعه داده است. در این شرایط، تولید کنندگانی که با اتکا به روش های قدیمی و شیوه های سنتی و در غفلت از دانش نوین قصد حفظ بازار خود را دارند، متضرر و تولید کنندگان و سازمان های جهانی که با نیمی از سرمایه و امکانات لازم، محصولات را با کیفیتی بهتر، تنوعی بیشتر و با قیمتی پائین تر به بازارهای جهانی عرضه می کنند، کامیاب می شوند. در این پژوهش محققین با برسی ادبیات موضوعی مرتبط با تولید کلاس جهانی مهمترین مشترکات این مطالعات را بیان و با اتکا بر این تشابهات به ارائه یک نوع شناسی از مدل های نظری تولید کلاس جهانی پرداخته اند. مدل ارائه شده شامل هفت جزء از جمله برنامه مشارکت کارکنان، مدیریت کیفیت، فراگیر، تولید بهنگام و ... می باشد.کلیدواژه ها
ارزیابی مقایسه ای، مدل های نظری استقرار WCM، تولید کلاس جهانیمقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.