انسان کارگزار آینده هوش مصنوعی و مسائل حقوقی آن

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پدافند سایبری
  • کد COI اختصاصی: CYBERM04_205
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 67
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صنم ادیبی فر

دانشجوی کارشناسی حقوق، دانشگاه پیام نور واحد مراغه

محمدمهدی داداشی چکان

مدرس، گروه حقوق، دانشگاه پیام نور مراغه، آذربایجان شرقی، ایران

چکیده

مقاله مذکور درباره هوش مصنوعی (Artificial Intelligence) یک زمینه تخصصی در علوم کامپیوتر است.که با روش توصیفی-تحلیلی و با روش کتابخانه ای و مصاحبه با متخصص نرم افزار به بررسی هوش مصنوعی درحوزه های حقوقی و بین المللی؛ تدوین شده است.اطلاعات و نتایج به دست امده از تحقیقات و بررسی سایر مقالات و کتب تخصصی و همچنین گفتگو و مصاحبه با افراد متخصص در این زمینه جمع آوری شده است.پژوهش ها حاکی از ان است که پدیدهه وش مصنوعی خطراتی را به دنبال دارد که این خطرات در زمینه های حقوقی نیز بسیار قابل لمس شده است و نیازمند تدابیری حفاظتی در سطح جهانی و بین المللی است.در این مقاله به توصیف هوش مصنوعی و خطرات ان در سطح حقوق خصوصی و حقوق بشر بین الملل و راهکار های مقابله با خطرات آن و همچنین معایب و مزایا هوش مصنوعی در سه نسل حقوق بشر اشاره شده است.

کلیدواژه ها

هوش مصنوعی ؛ حقوق بشر ؛ تکنولوژی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.