جرایم سایبری در حوزه تجارت الکترونیک

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پدافند سایبری
  • کد COI اختصاصی: CYBERM04_197
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 63
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اکبر بشیری

استادیار گروه خصوصی دانشگاه ازاد اسلامی واحد مراغه

فرشته قرجه داغی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته حقوق خصوصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه

چکیده

تجارت الکترونیک به عنوان یک عنصر بیپایان از تحولات جهانی در دنیای کسب و کارها ظهور کرده و میزان تعاملات تجاری را به شکل غیرقابل تصوری افزایش داده است. این تغییر در شیوه تجارت به معنای دسترسی به بازارهای جهانی، افزایش بهره وری و کاهش هزینه ها میباشد. با این حال، همراه با فرصتهای بیپایان، تجارت الکترونیک نیز به چالشها و تهدیدات سایبری بزرگی برخورده است.هجرایم سایبری به عنوان یک عامل تهدید کننده و مهم در فضای تجارت الکترونیک جلوه کردهاند.هاین تهدیدات به صورت گسترده و چندسویه عبور از مرزها و محدودیتها، تاثیراتی عمیق در محیط تجارت الکترونیک دارند.در این مقاله، به تحلیل عمیق جرایم سایبری در تجارت الکترونیک و تاثیراتی که آنها بر این عرصه دارند، پرداخته و اهمیت امنیت سایبری و تعامل میان فضای سایبری و تجارت الکترونیک را برجسته میکنیم.پژوهش حاظر از نوع مروری است که به روش تحلیلی توصیفی انجام شده است.در این مقاله همچنین، بهمعرفی راهکارها و سیاستهای امنیتی مبتنی بر تجارت الکترونیک پرداخته و به تشریح تاثیر انواعقوانین بین المللی در رابطه با جرایم سایبری میپردازیم و درصدد پاسخگویی به سوال اصلی تحت عنوان محافظت از امنیت تجارت الکترونیک و مقابله با جرایم سایبری چه اهمیتی دارد و نتیجه مبین این است به علت اهمیت بالای این موضوع باید با راهکارهای مناسب در عصر نوین امنیت فضای سایبری در تجارت الکترونیک را افزایش دهیم.

کلیدواژه ها

فضای سایبری،تجارت اکترونیک،جرایم سایبری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.