حقوق بین الملل سایبری: روند تحول، چالشهای روزمره و آینده پیشرو

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پدافند سایبری
  • کد COI اختصاصی: CYBERM04_065
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 83
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زکیه حسینی

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مراغه، مراغه، ایران

جواد امیری

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مراغه، مراغه، ایران

چکیده

این مقاله به تحولات، چالشها و چشمانداز آینده حقوق بین الملل سایبری میپردازد. با پیشرفت فناوری اطلاعات و ارتباطات، تهدیدات سایبری نیز افزایش یافتهاند و نیاز به قوانین و مقررات بین المللی برای مقابله با آنها روز به روز بیشتر میشود. حقوق بین الملل سایبری به تعاملات سایبری بین کشورها میپردازد و شامل مسائلی مانند حاکمیت دادهه ا و اطلاعات، حریم خصوصی، امنیت سایبری، نقض قوانین و مقررات سایبری، تجارت الکترونیکی بین المللی و جاسوسی سایبری است. این حوزه با رشد اینترنت و فناوریهای سایبری، تهدیدات سایبری و تلاشهای بین المللی در توسعه قوانین و مقررات بین المللی شکل گرفته است. با توجه به تعدادی از توافقنامه ها و قراردادهای بین المللی، هدف حقوق بین الملل سایبری، مدیریت تهدیدات سایبری و حفظ امنیت و حقوق کشورها در فضای سایبری است.

کلیدواژه ها

حقوق بین الملل سایبری، تهدیدات سایبری، قوانین و مقررات بین المللی، تعاملات سایبری، امنیت سایبری.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.