راهکارهای مقابله با تهدیدات محتوای جعلی هوش مصنوعی از منظر حقوق بین الملل

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پدافند سایبری
  • کد COI اختصاصی: CYBERM04_063
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 41
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدصالح صحرائی

دانشجوی دکتری حقوق خصوصی

چکیده

امروزه تنظیم قوانین و مقررات برای کنترل تهدیدات هوش مصنوعی در حفاظت از حریم خصوصی و جلوگیری از انتشار محتوای جعلی در کشورها امر بسیار مهمی است هوش مصنوعی با پیشرفت های چشمگیری که در دهه های اخیر داشته،به یکی از فناوری های بسیار تاثیرگذاروحیاتی در جوامع جهانی تبدیل شده است. این تکنولوژی، با امکانات تحلیل دقیق دادهه ا و ایجاد محتوای مبتنی بر داده از طریق تجزیه و تحلیل اطلاعات شخصی و ساخت اطلاعات جعلی توانایی دسترسی به حریم خصوصی افراد را به معنای جدیدی تعریف کرده است. در این سیاق تنظیم قوانین و مقررات جهت کنترل تهدیدات هوش مصنوعی در زمینه حفاظت از حریم خصوصی و جلوگیری از انتشار محتوای جعلی به اهمیت بسیاری دست یافته است. بنابر این تنظیمات قوانین و مقررات برای کنترل تهدیدات هوش مصنوعی در حفاظت از حریم خصوصیوجلوگیری از انتشار محتوای جعلی در کشورها امری ضروری است. چرا که با تحولات چشمگیر در فناوری های نوین به تدریج از هوش مصنوعی به جای انسان در تصمیم گیری ها استفاده شده و می شود. هوش مصنوعی توانایی تفکر منطقی، مدیریت اعمال خود و تصحیح تصمیم ها در صورت تغییر در شرایط خارجی را دارد. اما آنچه خطرات ناشی از سوء استفاده از هوش مصنوعی را تشدید می کند، این واقعیت است که این فناوری به صورت گسترده در دسترس است و پتانسیل کاربرد عمومی را هم دارد که لازم است کشورها قوانین واحدی را برای جلوگیری از محتوای جعلی هوش مصنوعی به تصویب مجالس خود برسانند که در این تحقیق به این موضوع پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

هوش مصنوعی،حقوق بین الملل، فن آوری های نوین، مسئولیت بین المللی،روابط بین الملل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.