بررسی افزایش آزار و اذیت و جرایم جنسی، با روی کارآمدن فضای سایبریو نحوه پیشگیری از آن

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پدافند سایبری
  • کد COI اختصاصی: CYBERM04_032
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 151
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حامد احمر میاندوآب

دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی، مرکز تحقیقات حقوق، واحد مراغه، دانشگاه آزاد اسلامی مراغه، ایران

میلاد خدامحمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی، مرکز تحقیقات حقوق، واحد مراغه، دانشگاه آزاد اسلامی مراغه، ایران

چکیده

زمینه و هدف: هدف از این پژوهش بررسی افزایش آزار و اذیت و جرایم جنسی، با روی کارآمدن فضای سایبری و نحوه پیشگیری از آن می باشد. پیشگیری از جرایم و آزار و اذیت های جنسی یکی از مهمترین راهکارهای حفظ سلامت اجتماعی جامعه می باشد چرا که افزایش جرایم جنسی عرف های جوامع اسلامی را در هم می شکند.روش تحقیق: این پژوهش به روش توصیفی –تحلیلی بوده و گردآوری اطلاعات و دادهه ا با مراجعه به منابع کتابخانه ای و متون مرجع و منابع الکترونیکی می باشد.یافته ها: براساس یافته های این پژوهش هر چه قدر آزار و اذیت و جرایم جنسی در جامعه افزایش یابد باعث سست شدن ایمان و اعتقادات مردم شده و همچنین جامعه را به بی بند و باری و روابط خارج از عرف می کشاند و لطمه بزرگی به سلامت اجتماعی وارد می نماید.به طور کلی سلامت اجتماعی، رفتارهای معنی دار فرد در ارتباط با دیگران است . بدین معنی که چگونگی روابط اجتماعی افراد، تعیین کننده سلامت اجتماعی آنان است از دیدگاه سازمان جهانی بهداشت، سلامت صرفا به معنای فقدان بیماری نیست بلکه (وضعیت بهزیستی کامل جسمانی، روانی و اجتماعی را مد نظر قرار می دهد).نتیجه گیری: استفاده از فضای سایبری واقعیتی انکار ناپذیر است لذا هر فناوری مزایا و معایبی دارد برای کاستن از این معایب باید آموزش های لازم را خانوادهها دیده و از بزه دیدگی خود و فرزندانشان در این فضا پیشگیری نمایند فلذا عدم استفاده از این فناوری نمی تواند راهکار مناسبی در پیشگیری از بزهدیدگی در فضای سایبری باشد.

کلیدواژه ها

آزار و اذیت، جرایم جنسی، فضای سایبری، پیشگیری.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.