بهبود عوامل موثر بر احساس فرمان در سیستم فرمان هیدرولیک
- سال انتشار: 1379
- محل انتشار: هشتمین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران
- کد COI اختصاصی: ISME08_024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 130
نویسندگان
استادیار گروه مکانیک- دانشکده فنی- دانشگاه تهران
محقق ارشد، گروه مکانیک، دانشکده فنی، دانشگاه تهران
چکیده
اهمیت سیستم فرمان در کنترل و هدایت وسایل نقلیه و استفاده روزافزون سیستم فرمانهای قدرت در خودروها ارائه مسائل مربوط به پایداری بیشتر این سیستم ها را لازم می نمایاند. در این مقاله اهمیت تامین احساس فرمان به راننده و همینطور تعریف معرفی شاخص های ارائه گردیده است. در ادامه مقاله عوامل موثر بر احساس فرمان در جعبه فرمانهای قدرتی معرفی شده است. در این راستا دو عامل طراحی مکانیزم مکانیکی و سیستم هیدرولیک مورد توجه قرار گرفته است. لازم به ذکر است که در فرمان های قدرتی بعلت بکارگیری اجزاء مختلف کنترلی می توان خصوصیات سیستم را بنحو مطلوب و مطابق نیاز تغییر داد. بدین منظور ابتداء مدل سیستم هیدرولیک فرمان استخراج و اجزاء مختلف آن شبیه سازی شده اند. این اجزاء عبارتند از: شیر کنترل جهت، شیرهای واکنشی، سیلندر هیدرولیک، چرخدنده های رک و تاج خروسی و در نهایت ارتباطات شیر کنترل و سیلندر هیدرولیک. سپس معادلات حاکم بر کل سیستم فرمان بدست آمده و با استفاده از نتایج این قسمت، احساس فرمان مورد ارزیابی قرار گرفته است. بدین طریق می توان سیستم را در جهت عملکرد بهینه طراحی نمود. در اینجا فقط به پارامترهای موثر جعبه فرمان اشاره شده و تاثیر آنها بر روی احساس فرمان بصورت نمودار ارائه شده است.کلیدواژه ها
احساس فرمان- سیستم فرمان- فرمان هیدرولیک- خودرو- هیدرولیکمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.