بدست آوردن خودکار ضریب اطمینان یک محور با تحلیل مدل جامد آن

  • سال انتشار: 1380
  • محل انتشار: نهمین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ISME09_023
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 52
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید گلابی

استادیار، دانشگاه کاشان

سیدمحمدحسین شکروی

فارغ التحصیل کارشناسی مکانیک، دانشگاه کاشان

مرتضی روغنی

فارغ التحصیل کارشناسی مکانیک، دانشگاه کاشان

چکیده

کاربرد مهندسی معکوس از جمله گرایشات مهمی است که همواره مورد توجه بسیاری از مهند سین بوده و از و حمله میتوانبدست آوردن اطمینان یک قطعه طراحی شده را نام برد. در این تحقیق روشی ایجاد گردیده که بوسیله آن میتوان هر محور طراحیشده ای را که مدل جامد (Solid Model) آن رسم شده باشد مورد تحلیل خودکار قرار داد. پس از ترسیم مدل جامد و تعیین نقاطبارگذاری و مقدار آن، اطلاعات مدل جامد قطعه استخراج و تمامی نقاط طراحی که شامل نقاط تمرکز تنش, نقاط با بیشترین لنگرخمشی، و ... می باشد بطور خود کار تعیین میگردند. در الگوریتم ارائه شده. که متفاوت با روش المان مجد ود ات اژ اطلاعات موجود درسطوح و لبه های متعلق به محور استفاده و اجزاء مختلف موجود در محور مانند سوراخ ها. جاخارها. راکوردها و ... شناسایی می شوند. سپستمامی ضرائب تمرکز تنش تعیین و پس از تعیین مقاومت به خستگی قطعه (Endurance limit) و استفاده از تثوری سودربرگ(Soderberg) [۱] وتتش برشی بیشینه (Maximum shear theory) ضریب اطمینان قطعه در مقابل بار گذاریهای اعمال شدهتماما بطور خودکار تعیین می گردد.

کلیدواژه ها

محورها (Shaft)، مدلسازی جامد (Solid modeling)، تمرکز تنش (Stress conentration)، شناسایی اجزاء (Feature recognition)، اتوکد (Auto CAD)، مهندسی معکوس (Reverse engineering)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.