بررسی راهکارهای حفاظت ساختمانها در برابر رادن
- سال انتشار: 1381
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی بهداشت محیط
- کد COI اختصاصی: NCEH05_082
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 860
نویسندگان
دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران
دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران
دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران
چکیده
رادن یک گاز بدون بو، طعم و رنگ است که بطور طبیعی در نتیجه واپاشی رادیوم و اورانیوم بوجود می آید. رادن در طی واپاشی های متعددمحصولاتی را بوجود می آورد که نیمه عمر کوتاهی دارند. این واپاشی ممکن است در شش ها اتفاق بیافتد قبل از اینکه توسط پاک کننده های هوا گرفته شود. رادن دومین عامل سرطان ریه بعد از سیگار است. در شش انسان با انتشار ذرات آلفا به بافت ریه حمله می کند و خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش می دهد. در صورت احتمال وجود رادن، تستهای کوتاه مدت سریع ترین راه برای تعیین میزان رادن است و زمان لازم در این تستها 2 تا 90 روز است (باکیتهای ارزان) تستهای دراز مدت در یک سال تمام انجام می ود و می تواند میانگین سالیانه میزان رادن را نشان دهد. بهرحال لازم است که خانه های جدید مقاوم در برابر ورود رادن ساخته شوند. با استفاده از روشهای ساخت، مقدار رادن ورودی به خانه ها کاهش می یابد. این تکنیکها بسته به نوع فونداسیون ساختمان و شرایط محل متفاوت است اما پارامترهای اصلی در این تکنیکها عبارتند از یک لایه نفوذ پذیر در مقابل گاز، لایه پلاستیکی مقاوم در برابر عبور گاز، و بستن کلیه شکافها و روزنه ها، لوله تهویه ، جعبه اتصالکلیدواژه ها
رادن، آلودگی داخل ساختمان (Indoor Air Pollution) رادیوم، سرطان ریه، تهویه، اثر دودکشمقالات مرتبط جدید
- شناسایی و اولویت بندی توانمندسازهای تاب آوری در زنجیره تامین بخش بهداشت و درمان
- نقش فناوری های دیجیتال در پیشگیری و مدیریت اختلالات روانی: چالشها و فرصتها: یک بررسی مروری
- Effects of ozone concentration in combination with ultrasound irradiation on the reduction of residual daizinon and chlorpyrifos on tomato (Solanum Lycopersicum L.)
- نقش روغنهای طبیعی و رازهای مراقبت از پوست: بررسی خواص و مزایا
- تحلیل علمی اثرات ماساژ بر سیستم ایمنی بدن: بررسی مکانیزمها و نتایج بالینی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.