کاربرد زنجیره تامین خدمت سبز در پایایی فرایند پایانه های فروشگاهی _ مطالعه موردی در یک شرکت ارائه دهنده پرداخت الکترونیک

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس مهندسی و مدیریت فرآیندهای کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: CBPME01_024
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 181
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدمهدی تقی پور انوری

دکترا مهندسی صنایع، مدیرعامل شرکت به پرداخت ملت

میلاد انصاری

کارشناس ارشد مهندسی صنایع، کارشناس سیستم ها و روش ها شرکت به پرداخت ملت

میترا صادقی

دانشجوی دکترا مهندسی صنایع، معاون برنامه ریزی و توسعه استراتژی شرکت به پرداخت ملت

مهدی بابایی

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، مدیر دفتر مدیریت پروژه PMO و مشاور مدیرعامل شرکت به پرداخت ملت

غزاله خراسانی فردوانی

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، کارشناس سیستم ها و روش ها شرکت به پرداخت ملت

چکیده

به طور کلی، از آنجا که بهبود کیفیت ارائه خدمت در زنجیره تامین سبز برای شرکت های ارائه دهنده خدمات پرداخت بسیار مهم است، بررسی و بهبود فرایند مرتبط با این خدمات نیز می تواند منجر به افزایش بهره وری و تولید سود بیشتر گردد. از آنجائیکه از یک سو، فرایند پرداخت از طریق پایانه های فروشگاهی (POS) بیشترین حجم تراکنش ها را به خود اختصاص می دهد، و از سوی دیگر، هزینه های بیشتری به نسبت دیگر خدمات پرداخت دارد، از جمله کاغذهای حرارتی مورد استفاده که به عنوان ماده ای خطرناک برای محیط زیست به شمار می روند، در این تحقیق بررسی، پلت فرم های جایگزین معرفی و به روش برنامه ریزی چندمعیاره (MCDM) اولویت بندی می شوند. یافته ها و نتایج این تحقیق نشان می دهد که چند صنف، بیشترین استفاده از پایانه های فروشگاهی و بیشترین استفاده از رول های کاغذ را به خود اختصاص می دهند . با استفاده از راهکارهای پیشنهادی در این تحقیق می توان در زمان، منابع و هزینه مالی و محیط زیستی این زنجیره تامین، از جمله کوتاه کردن کاغذهای حرارتی صرفه جویی کرد و آن را به فرایندی با یک زنجیره تامین سبز پایدار تبدیل نمود.

کلیدواژه ها

فرایند، زنجیره تامین سبز، رول کاغذ حرارتی، پایانه های فروشگاهی ، پذیرنده ، EMV, PSP ,MCDM،POS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.