بررسی فرآیندکاوی و جایگاه آن در حوزه حمل و نقل و لجستیک

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس مهندسی و مدیریت فرآیندهای کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: CBPME01_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 63
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کامران رضایی

دانشیار دانشکده صنایع دانشگاه تهران، تهران، ایران

علی صلح جو

دانشجوی دکتری، دانشکده صنایع دانشگاه تهران، تهران، ایران

محسن آقابگلو

دکتری، دانشکده صنایع دانشگاه تهران، تهران، ایران

چکیده

سیستم های اطلاعاتی بسیاری با هدف بهبود جنبه های مربوط به زندگی کاری و شخصی افراد توسعه یافته است. این سیستم ها، با جمع آوری داده از محیط پیرامونی خود و بسته به نوع و کارکرد سیستم، قابلیت پردازش، نمایش و حتی توزیع خروجی مورد نیاز به افراد مدنظر را دارند. ترکیب این سیستم ها با موضوعات هوش مصنوعی، موجب ایجاد ابزارهایی بسیار قدرتمند به منظور پیشبرد اهداف سازمان‎ها و افراد، گردیده‎است. مطالعه حاضر، به منظور بررسی دستاورد های حاصل در حوزه فرآیندکاوی صورت گرفته است. بدین منظور، جهت شناسایی ابرچالش هایی که در فرآیندکاوی وجود دارد، مقالات مروری که تا کنون در حوزه فرآیندکاوی منتشر شده است، مورد بررسی قرار گرفته است. در نتیجه این پژوهش، سعی شده تا با نگاهی کاربردی، دلایل پیشرفت فرآیندکاوی در برخی از حوزه ها و نیز تحلیل چالش های شناسایی شده در مقالات مروری، ابرچالش های حوزه فرآیندکاوی شناسایی گردد. پس از رعایت دستورالعمل جستجو، در مجموع ۳۲ مقاله مروری شناسایی گردید. در این بررسی، مشخص شد که امروزه، سهم زیادی از این مقالات، در حوزه بهداشت و درمان کار شده که این امر، نشان دهنده اقبال پژوهشگران، به بکارگیری فرآیندکاوی در این حوزه را نشان می دهد. همچنین با توجه به پتانسیل های فراوانی که در زیرساخت های مربوط به حوزه لجستیک و حمل و نقل وجود دارد، فرآیندکاوی در حوزه حمل و نقل نیز از جمله حوزه هایی است مستعد توسعه پیشرفت با استفاده از فرآیندکاوی می باشد.

کلیدواژه ها

فرآیندکاوی، حمل و نقل، لجستیک، لاگ رخداد، کشف فرآیند، بررسی انطباق، تقویت فرآیند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.