تولید چیپس سیب زمینی با استفاده از روغن سرخ کردنی غنی شده با اسید لینولئیک مزدوج

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,602

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CIFBCSERP01_006

تاریخ نمایه سازی: 30 فروردین 1392

چکیده مقاله:

اسید لینولئیک مزدوج (CLA) با دو باند دو گانه غیر اشباع، به گروهی از ایزومرهای فضایی و مکانی اسید لینولئیک گفته می شود که با نام اختصاری CLA معروف هستند. CLA به طور معمول در معده نشخوارکنندگان از پیش سازهای موجود در معده، توسط باکتری و آنزیم های خاصی سنتیز می شود. مطالعات انجام شده د طی سال های اخیر در بدن جانداران و شرایط آزمایشگاه نشان داده است که CLA دارای خواص بیولوژیکی بسیار مفیدی است و تأثیرات مثبت آن بر روی سلامتی انسان عبارتند از: خاصیت ضد سرطانی، کاهش بروز بیماری قلبی- عروقی، بهبود عملکرد سیستم ایمنی، کاهش چربی بدن و خاصیت ضد دیابتی. در این مطالعه، ابتدا روغن سرخ کردنی تهیه شده از کارخانه روغن با 10، 20 و 30 درصد از اسید چرب CLA غنی سازی شده و در سرخ کردن ورقه های سیب زمینی در دمای 180 درجه سانتی گراد و به مدت 1 ساعت برای تولید چیپس به کار برده شد. چیپس تولیدی به مدت 2 ماه، در بسته های پلی آمیدی تحت گاز نیتروژن نگهداری شد. در زمان پس از تولید و هفته های 2، 4، 6 و 8 پس از نگهداری، نمونه برداری انجام گرفت و شاخص های پراکسید و TBA در روغن باقیمانده در چیپس اندازه گیری شد. بافت چیپس نیز به عنوان شاخص کیفی محصول با استفاده از اینستران ارزیابی گردید.

نویسندگان

سمیه قندهاری

دانشجوی دوره کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگ

سیدامیرحسین گلی

استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصف

مهدی کدیور

دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفه

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Dhiman, T.R., Nams.C, Ure, A.L. 2010. Factors affecting conjugated linoleic ...
  • Dimirta, P., Houhoula, V.O. 2004. Predictive study for the extent ...
  • Gnadig, S., Xue, Y., Berdeaux, J.M. Cheardigni, J.L. 2003. Conjugated ...
  • Kapoor, R.M., Reanay, N.D., Kimn, B. 2006. Conjugated linoleic acid ...
  • نمایش کامل مراجع