طراحی سیستم قید و بند مدولار جهت ماشینکاری خانواده ای از قطعات با شکل هندسی مشابه

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین همایش ملی ماشین کاری و ماشین های ابزار پیشرفته
  • کد COI اختصاصی: CAMMT03_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 97
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید جندقی شاهی

دانشگاه صنعتی اراک، دانشکده مهندسی مکانیک، ارا ک

علی رنجبر

دانشگاه صنعتی اراک، دانشکده مهندسی مکانیک، ارا ک

چکیده

در این مقاله هدف توسعه یک سیستم قید و بند مدولار ویژه جهت ماشینکاری و سوراخکاری قطعات نگهدارنده جک های پنوماتیکی است. این خانواده از قطعات معمولا در ابعاد و سایزهای متنوع اما با یک شکل هندسه مشخص ساخته می شوند. الزمات طراحی قید و بندها، نحوه فرآیند ساخت به عنوان ورودی های طراحی این سیستم در نظر گرفته شده است و تجهیزات موقعیت دهی و گیره بندی برای تولید انبوه خانواده ای از این قطعات با کمترین تغییرات در سیستم قید و بند طراحی، مدل سازی و شبیه سازی شده اند. نتایج بدست آمده از ایده طراحی اینگونه قید و بندها در فرآیندهای ماشینکاری نشان میدهد به کمک آن میتوان برای دسته از قطعات که از لحاظ شکل ظاهری شبیه به یکدیگر هستند اما در سایز و ابعاد متفاوت می باشند می تواند هزینه های طراحی و ساخت قید و بندها را به طور چشمگیری کاهش داده و زمان تنظیم این تجهیزات را در حین ف رآیند تولید به حداقل برساند و سبب افزایش بهره وری و تیراژ محصولات خواهند شد.

کلیدواژه ها

قید و بند مدولار، ماشینکاری ، محاسبات اقتصادی، سیستم موقعیت دهی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.