بررسی تاثیرات دسترسی به منابع مالی بر رشد سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی کشاورزی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: مجله تحقیقات اقتصاد کشاورزی، دوره: 10، شماره: 37
  • کد COI اختصاصی: JR_JAE-10-37_006
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 72
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی محمدی

استاد گروه مدیریت دانشگاه شیراز.

حسین کرمی

دانش آموخته دکترای گروه مدیریت دانشگاه شیراز.

حمید کریمی گوغری

عضو هیئت علمی گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه زابل.

شبیر کرمی

عضو هیئت علمی گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه خلیج فارس.

احمد شاه علی

کارشناس ارشد مدیریت صنعتی، دانشگاه قزوین.

چکیده

شناسایی منابع رشد سرمایه­گذاری در صنایع تبدیلی کشاورزی از نظر سیاست­گذاری و برنامهریزی دارای اهمیت است و سطح دسترسی به منابع مالی یکی از مقوله­هایی است که تاثیر آن بر سرمایه­گذاری در صنایع تبدیلی کشاورزی باید مورد بررسی موشکافانه قرار گیرد. بنابراین، در این مقاله از رویکردی کل­نگرانه (تفکر سیستمی) برای بررسی تاثیرات سطح دسترسی به منابع مالی بر رشد سرمایه­گذاری در صنایع تبدیلی کشاورزی استفاده شده است. ابزاری که برای اجرایی کردن تفکر سیستمی در این مقاله بکار گرفته شده است، رویکرد پویایی شناسی سیستمی می باشد، تا بتوان از توانمندی­های آن در مدل­سازی سیستم­های پیچیده استفاده کرد و نتایجی مناسب را از راه شبیه­سازی این مدل­ها بدست آورد. جامعه مورد مطالعه صنایع تبدیلی کشاورزی فعال در استان فارس است و بازه زمانی مورد بررسی ۱۴۱۰-۱۳۶۰، می­باشد. نرم­افزاری که برای مدل­سازی و شبیهسازی استفاده شد، نرم افزار ونسیم است. نتایج بدست آمده از شبیه­سازی مدل طراحی شده، نشان­گر رابطه مستقیم و متعامل دو متغیر سطح دسترسی به منابع مالی و سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی کشاورزی می­باشد.   طبقه بندیJEL: O۱۳, E۲۷, N۵۵, Q۲۸, P۰۰.

کلیدواژه ها

سرمایه گذاری, صنایع تبدیلی کشاورزی, منابع مالی, پویایی شناسی سیستم ها, حلقه های بازخوردی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.