بررسی تاثیر جو سازمانی و فرهنگ سازمانی بر تقویت خلاقیت کارکنان بانک سپه استان اردبیل

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد حقوق و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: MEHCONF01_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 71
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهام فرضعلیزاده

گروه مدیریت، دانشگاه پردیس علوم و تحقیقات واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران

محمد روحی عیسی لو

گروه مدیریت، دانشگاه پردیس علوم و تحقیقات واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران

چکیده

هدف این پژوهش بررسی تاثیر جو سازمانی و فرهنگ سازمانی بر تقویت خلاقیت کارکنان بانک سپه استان اردبیل می باشد. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه کارکنان بانک سپه استان اردبیل که مشتمل بر ۲۶۱ نفر می باشند. برای تعیین حجم نمونه این تحقیق با توجه به اندازه جامعه و با استفاده از جدول مورگان برابر ۱۵۲ نفر میباشد در نهایت ۱۵۲ پرسشنامه مورد تحلیل قرار گرفت. جهت سنجش پایایی و اعتبار ابزار اندازه گیری از آلفای کرونباخ استفاده شده است. در مورد پرسشنامه جو سازمانی برابر۰/۹۵۰ و برای پرسشنامه فرهنگ سازمانی برابر ۰/۸۴۴ و برای پرسشنامه خلاقیت سازمانی برابر ۰/۸۷۱ و چون این مقادیر از ۰/۷ بزرگتر می باشد حاکی از پایایی بالای پرسشنامه ها بکار گرفته شده می باشد و قابلیت اعتبار پرسشنامه ها به تایید رسیده است . روایی پرسشنامه حاضر به صورت محتوایی و صوری توسط استاد راهنما و با همکاری و مساعدت تعدادی از متخصصان تهیه و تنظیم گردیده است. تجزیه و تحلیل داده های این پژوهش در سطح آمار توصیفی، شامل جداول فراوانی و نمودار ستونی ترسیم گردید. در آزمون فرضیه های اصلی از آزمون همبستگی و رگرسیون برای آزمون فرضیه ها، t دو نمونه ای و تحلیل واریانس استفاده شده است.نتایج حاصل از پژوهش نشان داد که همبستگی معناداری بین جو سازمانی ( تسهیلات و پشتیبانی، رفاقت و صمیمیت، تعارض و ابهام، روحیه شغلی، چالش شغلی، اعتماد متقابل) با خلاقیت سازمانی و همبستگی معناداری بین فرهنگ سازمانی(تشکیلات سازمانی، یادگیری سازمانی، جهت گیری بازار) با خلاقیت سازمانی وجو دارد.

کلیدواژه ها

خلاقیت، نوآوری، جو سازمانی، فرهنگ سازمانی،بانک سپه.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.