بررسی جایگاه زنان در تاریخ ایران و اسلام

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: بیست و یکمین کنفرانس ملی روانشناسی، علوم تربیتی و اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: SEPP21_043
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 264
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا ایمانی

دانشجوی کارشناسی آموزش مطالعات اجتماعی دانشگاه فرهنگیان پردیس امام علی رشت،رشت،ایران- اداره آموزش و پرورش شهرستان بلده

محمدمهدی یکتاپرست

دانشجوی کارشناسی آموزش مطالعات اجتماعی دانشگاه فرهنگیان پردیس امام علی رشت،رشت،ایران- اداره آموزش و پرورش شهرستان البرز (استان قزوین)

چکیده

خداوند از زمانی که انسان را خلق کرده ، تفاوتی کیان مرد و زن قادل نبوده ولی متاسفانه در طول زمان دیده می شودناعدالتی ها و بدرفتاری های زیادی با زنان شده است ولی به مرور زمان و با آگاهی بیشتر و رشد فکری مردم ، تاثیزگذاریواحساس نیاز به زنان در امور مختلف سبب حضور بیش از پیش زنان در عرصه های مختلف اقتصادی ، اجتماعی ، سیاسی و ...گردیده است. با توجه به نتایج به دست آمد از پژوهش ، زن در دوران باستان از احترام قابل قبولی برخوردار بود ولی به برخیاز وجوه درونی وی توجه نمی شد. پس از ورود اسلام به ایران به دلیل برخی کج فهمی ها از فقه و قوانین دینی و از رویتعصبات ، بسیاری از حقوق زنان نادیده گرفته شد و جایگاه زن رو به افول بود . بعد از انقلاب اسلامی اندک اندک زنان آزادیواقعی خود را به دست آورده و توانستند نقش بی بدیلی در انقلاب اسلامی ایفا کنند

کلیدواژه ها

زنان ، اسلام ، خانواده ، ایران باستان ، قرآن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.