بررسی بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات برفرایند یادگیری و یاددهی دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: بیست و یکمین کنفرانس ملی روانشناسی، علوم تربیتی و اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: SEPP21_042
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 120
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نوراله پاک نژاد

دکتری تخصصی مدیریت دولتی - مدیریت منابع انسانی، استاد دانشگاه فرهنگیان اندیمشک

احمد چنانی

ریاست دانشگاه فرهنگیان شوش

پوریا میری

دانشجوی کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان امام رضا (ع) اندیمشک

امیرحسین نجفونددریکوندی

دانشجوی کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان امام رضا (ع) اندیمشک

سینا میردورقی

دانشجوی کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان امام رضا (ع) اندیمشک

چکیده

فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) به عنوان یکی از عناصر کلیدی در جامعه مدرن، تاثیر بسزایی بر تمامی جوانب زندگی انسان هاداشته است. یکی از حوزه هایی که این تاثیر قابل مشاهده است، حوزه یادگیری و آموزش است. در این مقاله، ابتدا به تعریففناوری اطلاعات و ارتباطات، تعریف یادگیری و ضرورت بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات پرداخته شده و سپس تاثیرات مثبتو منفی فناوری بر یادگیری دانش آموزان مورد بررسی قرار گرفته است. تاثیرات مثبت شامل برقراری ارتباط بهتر با معلم، نوآوری وخلاقیت، دسترسی بهتر به آموزش، داشتن روش های جذاب و متنوع، حس همکاری و تعامل و... بوده و تاثیرات منفی نیز شاملعدم علاقه به مطالعه، عدم یادگیری مهارت های ارتباطی، مشکلات جسمی، تضعیف انگیزه برای سخت کوشی و... می باشد. روشپژوهش در این مقاله به صورت مروری است و از منابع معتبر و قابل اطمینان در این زمینه استفاده شده است. در نتیجه استفاده ازفناوری برای آموزش می تواند تاثیرات مثبتی را به همراه داشته باشد اما نباید اثرات مخربی که دارد را فراموش کرد و باید دانشآموزان استفاده صحیح از تکنولوژی را یاد گیرند.

کلیدواژه ها

فناوری، دانش آموزان، یادگیری، اطلاعات و ارتباطات

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.