روش های برآورد احتیاجات انرژی در طیور
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی نوآوری در کشاورزی، علوم دامی و دامپزشکی
- کد COI اختصاصی: ANIMALB07_046
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 293
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی گرایش تغذیه طیور دانشگاه لرستان
چکیده
این مقاله به بررسی روش های برآورد احتیاجات انرژی در طیور می پردازد. طیور به عنوان یکی از مهمترین منابع تامین پروتئین و گوشت در جامعه، نیاز به مقدار و نوع مناسب انرژی دارند تا بتوانند به صورت بهینه رشد کنند و عملکرد خود را افزایش دهند. در این مقاله، شیوه های مختلف برآورد احتیاجات انرژی در طیور شامل انرژی خام، انرژی سوخت و ساز، انرژی حالص و انرژی موثر معرفی شده اند. همچنین، منابع مختلفی برای تامین انرژی درطیور شامل کربوهیدرات ها، مونوساکاریدها، نشاسته و الیگوساکاریدها نیز بررسی شده اند. همچنین، پیش بینی میزان مصرف انرژی و مقدار انرژی اجزای جیره ئ میزان نیاز به انرژی از لحاظ نظری و مقدار انرژی مصرفی برای سوخت و ساز پروتئین نیز مورد بحث قرار گرفته است. در ادامه، فاکتورهای موثر بر میزان دریافت خوراک در پرندگان گوشتی و انواع مکانیسم های تامین ATP مورد نیاز ماهیچه ها و نقش کراتین و گوانیدینواستات در متابولیسم انرژی و تاثیر آنها بر گوشت سینه نیز بررسی شده اند. در نهایت، تاثیر GAA و کراتین بر روی درصد تلفات و افزایش وزن و ضریب تبدیل نیز بحث شده است.کلیدواژه ها
علوم دامی، طیور، انرژی، برآوردمقالات مرتبط جدید
- نگاه هرمنوتیکی نقش دانش و قوانین زیست محیطی در صیانت از محیط زیست
- بررسی توسعه پایدار شهر دبی و مقایسه آن با شهرهای مشابه در منطقه خاورمیانه (درس هایی برای توسعه پایدار در جنوب ایران)
- Pyrolysis and the circular economy: Challenges and opportunities
- Urban Transformation: Opportunities for Land Use Change in Urban Fabric Redevelopment
- بررسی تنوع میکروپلاستیک ها در رسوبات رودخانه ای وتاثیر آنها بر اکوسیستم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.