مروری بر روشهای برخط ذخیره داده در شبکههای مبتنی برحافظه نهان

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: مجله علوم رایانشی، دوره: 5، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_CSJI-5-2_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 69
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید مصطفی سید رضازاد دلالی

مرکز تحقیقات دانش های بنیادی، پژوهشکده علوم کامپیوتر، تهران

پگاه فرهادی

دانشگاه صنعتی شریف- پردیس بین الملل کیش، جزیره کیش

چکیده

استفاده از حافظهنهان جهت افزایش کارآیی شبکه اینترنت همواره از دو جهت مورد توجه و ارزیابی بوده است: (۱) افزایش بهره وری کانال های ارتباطی و کاهش بار کارسازها، و (۲) از جهت کوتاه شدن فاصله دسترسی به دادهها برای کاربران. با پیشنهاد و روی کار آمدن شبکههای محتوا محور، امکان ذخیره دادهها در داخل شبکه، به وسیله تجهیزات شبکه از قبیل مسیریاب ها به وجود آمده است. با این حال، مسیله پیشرو، ارزیابی کارایی چنین حافظههایی میباشد. با توجه به این که اندازه حافظه مورد استفاده در یک مسیریاب به نسبت حجم ترافیک عبوری از آن محدود بوده و نیز ترافیک عبوری از یک مسیریاب به مسیریابهای دیگر وابسته است، این امکان وجود دارد که واکاوی این حافظهها نه تنها بازخورد مثبتی نداشته باشد بلکه باعث افزایش تاخیر عبور از یک مسیریاب بشود. در این مﻘاله به بررسی و مﻘایسه چند روش کلی برای ذخیره دادهها در مسیریابها میپردازیم.

کلیدواژه ها

شبکه مبتنی بر محتوا, حافظه نهان داخل شبکه, مقایسه کارآیی, الگوریتم های پذیرش داده در حافظه نهان, Networking Data Named

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.