تعمیر خودکار برنامه ها: بررسی ادبیات و مرور نظام یافته فنون شاخص

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: مجله علوم رایانشی، دوره: 2، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_CSJI-2-2_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 121
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا خلیلیان

دانشجوی دکتری نرم افزار، دانشکده مهندسی کامپیوتر، دانشگاه اصفهان

احمد براآنی دستجردی

دانشیار، گروه مهندسی نرم افزار، دانشکده مهندسی کامپیوتر، دانشگاه اصفهان

بهمن زمانی

استادیار، گروه مهندسی نرم افزار، دانشکده مهندسی کامپیوتر، دانشگاه اصفهان

چکیده

تعمیر خودکار برنامه ها حوزه جدیدی است و مطالعه های گسترده ای لازم دارد. از طرفی مقاله های بسیار جنبه هایی از آن را مورد بررسی قرار داده اند و فنون متعددی نیز طراحی شده است. شروع پژوهش در این حوزه نیاز به مرور مقاله های بسیار، و آشنایی با مفاهیم متعدد دارد. گام بعدی، ضرورت بررسی کارهای شاخص است تا محقق از دانش فعلی در این حوزه آگاهی یابد. مقاله حاضر نیازهای مطرح شده را برآورده می سازد. برای این منظور، ادبیات تعمیر خودکار برنامه ها با ارائه تعریف ها، مفاهیم و دسته بندی های موجود معرفی می شود. سپس ۳۱ فن شاخص از کارهای موجود انتخاب شده و بررسی می شوند تا سیر تحقیقی و یافته ها روشن شود. برای کسب شناخت بهتر، روشی جهت ارزیابی فنون نیز ارائه شده است. با تکیه بر مرور ادبیات، درس هایی از روش های پیشین بیان می شوند که مبنایی برای برشمردن مشکلات موجود و نیاز تحقیقی آینده شوند. ارزش مقاله در اینست که شروع تحقیق در تعمیر خودکار را تسهیل و تسریع می کند و کمک می کند، محقق مسیر درست و مورد نیاز در کارهای آینده را پیدا کند.

کلیدواژه ها

اشکال زدایی نرم افزار, آزمون نرم افزار, خطا, تعمیر خودکار برنامه

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.