ظهور اینترنت و مدیریت ارتباط با مخاطبان

  • سال انتشار: 1385
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری اطلاعات و توسعه
  • کد COI اختصاصی: ITM02_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3527
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید یعقوبی

کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ، دانشگاه تربیت مدرس

چکیده

گستردگی اینترنت و همچنین وجود قابلیتهای متنوع در این رسانه، باعث گردیده که بسیاری از فعالیتها در زمان بسیار کم، با دقت بالا و هزینه پائینی انجام پذیرد . ویژگیهایی همچون وجود ارتباطات سریع، سهل، دوطرفه، تعاملی و فرد به فرد، دسترسی 24 ساعته، توانمندیهای فنی و گرافیکی بالا، امکان استفاده از سیستمهای هوشمند و خبره، وجود ابزارهای بسیار مفید، و ... بر جذابیت این وسیله ارتباطی افزوده و فعالیتهای سازمانی منجمله ارتباطات با مخاطبان را وارد مرحله جدیدی کرده است که از آن به ارتباطات نوین ( اینترنتی ) یاد می شود . سازمانها و شرکتها دریافته اند که برای موفقیت در میان رقباء باید از این رسانه به نحو مطلوب و موثری در برقراری ارتباطات تعاملی و دوطرفه با مخاطبان استفاده نمایند که به همین منظور واحدهایی ( البته به صورت گسسته و غیرهماهنگ ) در سازمانها تشکیل شده که به مدیریت ارتباطات سازمانی می پردازد و متاسفانه واحدی که با یک دید و نگرش جامع به ارتباط با مخاطبان بپردازد در سازمانها مشاهده نمی شود . امروزه سازمانها درخصوص ارتباط با مشتریان و تامین کنندگان و همچنین فعالیتهای داخلی سازمان، به سه حوزه مدیریت ارتباط با مشتریان ) CRM ) 1 ، مدیریت زنجیره تامین ) SCM ) 2 و برنامه ریزی منابع سازمانی ) ERP ) 3 تقسیم بندی می شوند . تلاش تمام سازمانهای پیشرو، پیاده سازی و اجرای صحیح این حوزه ها در بستر شبکه های کامپیوتری می باشد که تجلی بسیار بارز آن استفاده از اینترنت و فناوری اطلاعات می باشد . در هر سه حوزه ذکر شده، ارتباطات یکی از ارکان اصلی بوده و به همین دلیل می بایست در سازمان یک دید و نگرش کلی درخصوص ارتباطات با مخاطبان ( کارمندان ، مشتریان ، سهامداران ، تامین کننده ها ، توزیع کننده ها ، رسانه ها و .....) ، میان حوزه های مختلف وجود داشته باشد . در این مقاله سعی شده است با یک نگرش فراحوزه ای جایگاه ارتباطات نوین ( اینترنتی ) در هر یک از حوزه های سازمانی مورد بررسی قرار گرفته و مفهوم مدیریت ارتباط با مخاطبان 4 به طور صحیحی تبیین گردد .

کلیدواژه ها

ارتباطات اینترنتی، مدیریت ارتباط با مشتریان، برنامه ریزی منابع سازمانی، مدیریت زنجیره تامین، مدیریت ارتباط با مخاطبان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.