سیر قهقرایی سازمان و لزوم طراحی داشبورد های مدیریتی مبتنی برO I
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین همایش منطقه ای پژوهش ها و راه کارهای نوین در حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: NRSAM01_098
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2678
نویسندگان
عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی طبرستان چالوس
عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی طبرستان چالوس
چکیده
امروزه تغییر و تحولات آنچنان با سرعت به وقوع می پیوندند که برای همگام شدن با آن نیاز به ابزارهایی متناسب با این سرعت است. برخی سازمانها وضع موجود را بهترین می دانند و متوجه نیستند که همهچیز در اطرافشان در حال تغییر است. لذا پس از یک دوره موفقیت با آمدن رقیبان جدید، تغییر ذائقه ها و تغییر زمانه، پله های سقوط و نزول یکی پس از دیگری طی می شود ویا به تعبیر صاحب نظران مسائل اجتماعی وکارشناسان مدیریت ،سیر قهقرایی یا همان کاهش عملکرد سازمان را در بر می گیرد. بنابراین سازمانها باید هوشمندی خود را نشان داده تا بتوانند سیگنالهای تغییرات محیط را تشخیص داده و عکس العمل مناسب نشاندهند. این هوشمندی رقابتی که ملزوم یک سیستم مدون است با تاکید بر جمع آوری هدفمند اطلاعات رقابتی، زمینه ساز تصمیم گیریهای راهبردی است به همین دلیل مزیت بالقوه یک سازمان در برابر رقبای خود، واکنش سریع به تغییراتی تلقی میشود که تنها راه آن مطلع بودن از اطلاعات برای آگاهی از شرایط متغیر است و این کاری است که نشانگر (داشبورد) سازمانی با ارائه تصاویر، نمودار ها و گزارش های جمع آوری شده از داده های پراکنده در سطوح سازمان بخوبی در آن ایفای نقش می کند. دراین مقاله ضمن بررسی مفاهیم سیر قهقرایی سازمان ، هوش سازمانی و داشبورد سازمانی لزوم طراحی داشبورد های مدیریتی مبتنی برO I مورد بررسی قرار گرفته استکلیدواژه ها
کاهش عملکرد 1 ، داشبورد سازمانی 2 ، هوشمندی سازمانی 1 ، شاخص های کلیدی عملکردمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.