مروری بر توربین های آبی و تحلیل توربین آبی کاپلان در نرم افزار انسیس فلوئنت

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی یافته های پژوهشی در مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ISCEL04_013
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 438
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کیمیا پارسائی

فارغ التحصیل رشته مهندسی مکانیک دانشگاه کردستان

عرفان مسرور

دانشجوی کارشناسی ارشد انرژی های تجدید پذیر دانشگاه مازندران

چکیده

استفاده از انرژی های فسیلی باعث ایجاد معضلات بسیار زیادی از قبیل گرمایش زمین و معضلات زیست محیطی شده است. تامین و بی منتها نبودن سوخت های فسیلی و مشکلات ناشی از استفاده از سوخت های تجدید ناپذیر ما را به سمت استفاده از انرژی های تجدید پذیر سوق داده است . یکی از روش های تولید انرژی تجدید پذیر استفاده از انرژی های آبی است . در اکثر موارد توربین های آبی را در مسیر حرکت رودخانه ها و یا پشتسد ها قرار می دهند در روش های جدید تر توربین های آبی را در کف دریا ها نصب می کنند . و با جریان های زیر دریایی پره ها به حرکت در می آیند. در کشور ایران با توجه به مرز های وسیع آبی و رودخانه های بسیار یکی از مطمن و بهترین راه های تولید انرژی استفاده از انرژی های آبی است. استفاده از توربین های آبی مزایا و معایبی دارد که در ادامه به آن می پردازیم. همچنین نمونه کوچکی از توربین کاپلان را در نرم افزار انسیس فلوئنت مورد بررسی قرار می دهیم.

کلیدواژه ها

انرژی تجدید پذیر، توربین آبی، سوخت های فسیلی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.