تاثیر چیدمان المان های تسلیح بر رفتار دینامیکی دیوارهای میخکوبی شده
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مهندسی عمران، معماری، شهرسازی و محیط زیست در قرن ۲۱
- کد COI اختصاصی: CMUECONF10_042
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 159
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد عمران ژوتکنیک دانشگاه صنعتی شریف
چکیده
امروزه گودبرداری یکی از مسائل متداول در مهندسی عمران است و با توجه به اهمیت ویژه گودبرداری کسب آگاهی از رفتار گودها در شرایط مختلف امری ضروری به نظر می رسد. برای پایدارسازی گودها باید از روش هایی برای کنترل فشار جانبی خاک استفاده کرد. هریک از روش ها دارای مزیت ها و محدودیت هایی هستند. یکی از این روش ها مهار گود به وسیله سیستم میخ کوبی است که این دروش هم به نوبه خود دارای محدودیت هایی است در روش میخکوبی دستیابی به طرح بهینه و به تبع آن قیمت های معقول تر و اقتصادی تر به خصوص زمانی که بحث اقتصادی پروژه در میان باشد از اهمیت بسزایی برخردار است. از این رو توجه به چیدمان بهینه میخ ها اهمیت زیادی دارد در این پژوهش با بررسی مطالعات پیشین تاثیر چیدمان این المان ها بر رفتار دینامیکی دیوارهای میخکوبی شده بررسی شده است. با مقایسه طرح ها و چیدمان مختلف برای میخ ها دیده شد که تغییرات تدریجی طول میخ ها منجر به پایداری بیشتر دیوارمی گردد و بهتر است در صورت استفاده از چیدمان غیر یکنواخت ، تغییرات طول به صورت تدریجی و در واقع باشیم، کم باشد همچنین میخ های با زوایایمختلف با افق و بدست آوردن ضرایب اطمینان باری آن ها نشان داده شد، با افزایش زاویه ای که میخ ها با افق می سازند، میزان ضرایب اطمینان کاهش می یابد، اما جابجایی آنها به مقدار کمی تغییر می کند.کلیدواژه ها
میخکوبی، پایدارسازی گود، چیدمان میخ، ضریب اطمینان پایداری گود، تغییر، شکل مجازمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.