بهره گیری از فناوری نوین و هوشمند در کاهش مصرف انرژی در معماری شهرهای ایران
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مهندسی عمران، معماری، شهرسازی و محیط زیست در قرن ۲۱
- کد COI اختصاصی: CMUECONF10_031
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 248
نویسندگان
کارشناسی ارشد , مهندسی معماری , دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)
چکیده
نیاز گسترده و روزافزون جامعه به ساختمان و مسکن، ضرورت استفاده از فن آوری های جدی د ساختمانی بهمنظور افزایش سرعت ساخت، سبک سازی، افزایش عمر مفید ،کاهش هزینه ها و نیز بهبود الگ وی مصرفانرژی ساختمان ها را بیش از پیش مطرح ساخته است . مثلثی از اهداف پروژه، هزینه، کیفیت و زمان به خوبیشناخته شده و توجه نمودن به مقوله صنعت و بهره مندی از فناوری های نو نقش و اهمیت ویژه ای دارد..تولیدمصالح و احداث ساختمان در سال های اخیر، انرژی بسیار زیادی را به خود اختصاص داده و به آلود گی هایزیس ت محیطی فراوانی نیز منجر شده است. توسعه پایدار و محیط زیست در فعالیت های صنعت ساختمانتوجه متخصصان امر را در اغلب کشورهای جهان به خود جلب کرده است. از مشخصه های بارز و مشکل سازصنعت ساختمان سازی کشور به کار گیری مصالح ساختمانی مدرن با استفاده از روش های ساخت و ساز سنتیاست. این شیوه ساخت و ساز در کشور نشان داده است که مشکلات کمی (برآورده نکردن نیازها) و کیفی(مقاومت مناسب ساختمان ها در برابر زلزله، کوتاهی عمرمفید بنا، فرسایش به علت عوامل اقلیمی، تولی دضایعات ساختمانی بیش از حد در حین اجرا، ناکارایی امکان بازیافت مصالح ساختمانی و غیره ) را به همراهدارد. مهمترین اهداف این پژوهش عبارت است از تبیین اهمیت ساختار و اجزای سیستم ها و بهره گیری ازتکنولوژی های جدید صنعتی ساختمان سازی و ارزیابی مکان و هزینه ، روش ها و مزایای سازگاری بهبودکیف ت و به روزآوری صنعت ساخت، بهبود مصرف انرژی ، انطباق دائم با نیازهای در حال تغییر و فرصت هایجدید، بهبود پایداری و اثربخشی هزینه فرآیندها و چشم انداز های آینده است. ضروری است تا راهبردهای طراحی در ساختمان های جدید، به سی آینده و با هدف ارتقا کیفیت ساخت و ساز در معماری جهت گیریشود و در این بین استفاده از مصالح و دست آوردهای نوین و جدید در صنعت ساخت و ساز قطعا می تواند بهارتقا کیفیت و نحوه ساخت و ساز و زیبا سازی شهرهای کشورمان کمک شایانی بنمایدکلیدواژه ها
فناوری نوین و هوشمند، معماری پایدار، ارتقا کیفیت ساختمان ها، کاهش مصرف انرژیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.