مطالعه میزان تاثیر اجرای روسازی به صورت متخلخل بر تخریب محیط زیست
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مهندسی عمران، معماری، شهرسازی و محیط زیست در قرن ۲۱
- کد COI اختصاصی: CMUECONF10_012
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 186
نویسندگان
کارمند شهرداری شیراز
چکیده
در طراحی پیاده روهای مدرن سه دسته ساختاری وجود دارد. آسفالت های انعطاف پذیر متشکل از بتن سیمانآسفالت، آسفالت های سفت و سخت متشکل از بتن سیمان پرتلند، و بتن های بهم پیوسته. در بیشتر کاربردهایپیاده رو، از مخلوط متراکم برای جاده ها و پارکینگ ها استفاده می شود. آسفالت متخلخل یک نوآوری در حالظهور است که در حال توسعه و اعمال در جاده های کم تردد و پارکینگ ها به عنوان یک روش جایگزین یابهترین روش مدیریتی برای مدیریت فاضلاب سطحی است. پیاده روهایی که به طور سنتی طراحی شده اند بهآب اجازه می دهند تا در امتداد سطح جریان یابد و به حوضه های آبریز یا خندق ها در کنار جاده ها یا پارکینگها تخلیه شود. آسفالت متخلخل از این نظر متفاوت است که به مایعات اجازه می دهد تا از طریق ساختار نفوذکنند. هدف از این سیستم کاهش یا کنترل میزان رواناب از اطراف منطقه غیر قابل نفوذ و همچنین ارائه مزایایدیگر مانند کاهش سر و صدا است, بهبود اقدامات ایمنی برای رانندگان و عابران پیاده به دلیل کاهش ریزش درهنگام باران و پتانسیل کاهش یخ به دلیل زهکشی نامناسب است . معایب این تکنولوژی عبارتند از: عدمتخصص فنی برای پیاده سازی (به ویژه در آب و هوای سرد) ، خطر گرفتگی، آلودگی آب های زیرزمینی، نشتمواد شیمیایی سمی به سیستم و توسعه شرایط بی هوازی در خاک هایی که در آنها در صورت عدم امکان خشکشدن بین طوفان ها بر روی شالوده پیاده رو قرار می گیرند. تا به امروز، تحقیقات گسترده ای در مورد عملکردآسفالت متخلخل انجام نشده است.کلیدواژه ها
روسازی ، محیط زیست ، اثر تخریبیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.