بررسی مروری ارتباط پیاده مداری، پیاده راه ها و کیفیت زندگی شهروندان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مهندسی عمران، معماری، شهرسازی و محیط زیست در قرن ۲۱
- کد COI اختصاصی: CMUECONF10_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 214
نویسندگان
کارکنان شهرداری مشهد
کارکنان شهرداری مشهد
کارکنان شهرداری مشهد
کارکنان شهرداری مشهد
چکیده
حرکت پیاده به عنوان یکی از قدیمی ترین، اقتصادی ترین و سالمترین شیوه های جابه جایی انسان در فضای شهریمحسوب می شود. هدف این رویکرد سالم سازی و فراهم آوردن تسهیلات حرکت پیاده به صورت مطمئن و کارآمدمی باشد از این رو به یکی از محورهای اصلی برنامه ریزی و طراحی شهری تبدیل شده است. که با توجه بهافزایش روز افزون مداخلات برنامه ریزانه و طراحانه بر مبنای شهر خودرو محور و پیامدهای منفی این امر، توجهبه مقوله پیاده مداری و حرکت به سوی شکل گیری شهرهای پیاده مدار امری ضروری به نظر می رسد. قابلیت هایویژه این رویکرد کاهش آلودگی های زیست محیطی، کاهش هزینه های مرتبط با حمل و نقل، افزایش بهره وریاقتصادی، افزایش رضایت خاطر از زندگی در محیط های شهری و... می باشد که میتواند به ارتقا سطح کیفیتزندگی شهری بیانجامد. از طرفی دیگر کیفیت زندگی شهری به عنوان مفهومی چند بعدی و پیچیده که به نوعیمیزان رضایت فرد از محیط زندگی را نشان میدهد از اهمیت ویژه ای برخوردار است. از اینرو سنجش میزانکیفیت کیفیت زندگی در سطح محلات شهری که با روش ها و معیارهای گوناگونی انجام می شود از اولویتمطالعاتی و تحقیقی برخوردار است. با توجه به اهمیت موضوعات مطرح شده در این تحقیق به بررسی مروریارتباط پیاده مداری، پیاده راه ها و کیفیت زندگی شهروندان پرداخته شده است.کلیدواژه ها
پیاده مداری، پیاده راه ها و کیفیت زندگی شهروندانمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.